"Jelentősebb tételek, változások magyarázata: 26.478.385db OPUS részvény 132.392e Ft bekerülési ár. 10db Diófa befektetési Alapkezelő Zrt részvény 263.000e Ft.
Értékhelyesbítés az OPUS részvényekkel kapcsolatban történt, a 2019. december 31.-i 340,4 Ft/db tőzsdei árfolyam értékre." 5ft/db áron jutott lölöke az opushoz a status capital révén.
Sziasztok! Számomra az 5.5 milliós forgalom a legszomorúbb mára... Elképesztő, hogy ez sem érdekli őket. Lehet itt mondani mindenféle manipulációt meg mnb vizsgálatot kérni... Ebben jelenleg semmi manipuláció nincs, azt nem lehet manipulálni, hogy ne vegyék. Ez pedig egyértelműen a vezetés felelőssége, ezt nehéz "külső erők" támadásával kimagyarázni!
Őszintén... Mindegyikünk várja az ég felé nézve tátott szájjal vágyakozva - hátha belerepül a sült galamb, de egyenlőre csak a sz@rja esik be.. Nekem sincs B terv, jó lecke lesz ez.. ;(
Egyáltalán nem értem a cég az let politikáját, ha +an akarom nézni. Egy potenciális befektető megnézi azt is, hogy mennyi az egy rvre jutó sajat tőke es igy mennyi potenciál van benne. Az apportok után módszeresen csökkentik azt, igy ezzel befektetőket nem tudnak bevonzani. Egyáltalán akarnak?
Igen, ez és a prémium kategória komoly probléma. Ha nem lesz idén valami komoly tranzakció, vagy nem vesznek valamit (titászt vagy mást) akkor nagyon nagy baj van. Hiába a jó jelentés, a q3 is jó lesz, kimondottan jó, ebben biztos vagyok, ha a q1-q2 ment, akkor ez egyértelmű... . És ha a papír nincs likvidben mozogni sem tudsz, kiszállni sem sok 10K-val, ki van ez találva... Én fan vagyok, tudjátok, de valami nem stimmel itt. Vagy mi vagyunk információ hiányosak. Meggyőződésem volt, hogy a jelentés, scope stb hírre átviszi a 284-et... De esik. Egész egyszerűen elfáradtam ebben, nem is nézem. Az én etikai és morális elveimbe ez nem fér bele ami itt történik velem, velünk. Tartom, nincs B tervem egyelőre.
NEW OPUS GLOBAL