Ezt írtam én is jó pár napja. Kínai nem vesz semmit se drágán (kici, occo) amin csak nyerhetnek. De ez így normális. A gazdag befektetők tudják mikor és mennyiért szeretnének vásárolni (nem a csúcsokon) ...... de innentől kezdve induljon a Gyorsvonat!!!
Senki sem tudja rajtunk kívül miért megy fel ilyen gyorsan. A Magam részéről a bejelentés is lehetségesnek tartom, a rv vásárlás is benne lehet ( Nyíilván csak egy része ) illetve az is , hogy végre valós értéken forogjon a papír. A Magam részéről nem bánom hogy húzunk fel:) Nemrég írtam a 300-at is, és itt van. A 400,500-at is írtam, remélem megugorja : Forgalom is van, ezek szerint a trend folyamatos idáig :) A Vasút meglesz ( az is ). Igen Mészáros nagy falatokat kap, minden összeállt. Kínának is kell a Vasút deal :) HAJRÁ OPUS Záró tippem : 350 :) Magánvélemény :) Tévedés jogával élek :) HAJRÁ OPUS :)
"A részvénypiacon már óvatosabbak voltak a befektetők, mindössze 0,8 milliárd forintnyi friss pénzért vettek hazai tőzsdei papírokat. A bukás így is tetemes volt, a januári több mint 52,7 milliárd forint után februárban további 50 milliárdot veszítettek a kisbefektetők a Budapesti Értéktőzsdén. A nem pénzügyi vállalatok papírjain 71,5 milliárd, a bankpapírokon csaknem 30 milliárd forintot buktak a háztartások"
ezt szerintem kínaiak veszik. pár héten belül kapni fogunk hírt új 5% feletti tulajról, aki kínai befektető lesz, ezt gondolom. Ki más venné rajtuk kívül ekkora tételben?
NEW OPUS GLOBAL