real 152. Oltári a bukóm,de itt már nem adom el,ha eddig nem tettem.....kibaszott mindegy.... Mit gondoltok?? Van még ekkora marha, mint én aki megtartotta?
Mindent Is adnak, de kis forgalommal. Még most sem hiszik el az emeberek mi van itt, vagy mi lehet. Igyekszem optimista lenni én is, hogy ez pánik, és jobb lesz. Az eladásokból úgy látom a legtöbbe hezitálnak, nem válnak meg ilyen áron a papíroktól. Mi lesz, ha mindenki bepánikol. Akkor tényleg nem lesz alja. "Majd jönnek a nagyok, s mondanak azok." - vagyis akkor igazán kifosztják a kis embereket, elszednek tőlük mindent, megveszik tőlük 2 Ft-ért a papírokat.
Nem csak opusra értem , általában h.ha gond van sokan elveket béreket lesz.rva csak a pènznek èlnek&befolyásolnak hazudnak Igaz belül rohadjál,hiába van pènze ha belül nulla mint ember A lènyeg az.Gyuri mondta egy szint alá N fog esni már.. Sokan lesznek akik a majd 500,ott meg 400,majd 300alatt veszek kategória emberei,de ők soha nem vesznek,csak a szájuk nagy,ès ezt felfelè 300,400 felett (2029-bem🤣🤭) sem veszik,vennèk ha a gőzös elindulna így profitjuk sem lesz.. Van aki csak leskelődni jár ide a tetemek körè. Szerinted menni fognak..?:) A vezetősèg?:) Dehogy fognak. Eddig is szartak rá,ok h.szakemverek ülnek divízió vezetői posztokon,de menedzentben egyBeja.. A kommunikációs szakasszony pedig mikor akar megszólalni ha nem most..??😀 Szar után szar,majd jó jön idővel. Addig megőrülni ám😉 Belül legyen bèke többi nem számít! Sok szerencsèt mindenkinek :)
NEW OPUS GLOBAL