Ne felejtsük el a népi legendák mellett, hogy egy részvénytársunk, aki ismeri manopit, ősszel amikor bement megnézni az opus részvénykönyvet, azt írta egy darab részvénye sincs már manopinak.
Manopi az utolsó kommentjei alapján est-ben utazott. honnan jött az opus vonal? vagy neki Opusban meg Estben is sikerült pár forintért rengeteg részvény betankolni? ezek a városi legendák :)
Manopi szerintem hatalmasat hibázott h nem adta el, leírom miért röviden, mert úgyse kellett volna neki több pénz az élethez, meg a családjának sem, bőven elég lett volna élete végéig, élhetne nyugodtan, mondjuk így is élhet, ha tud :)
Tisztelt Goldsegel! Az nem lehet, hogy ha manopi 800-on sem adta el, akkor az osztalék miatt tartja? Ha x év múlva lesz min. 10Ft osztalék, akkor ugye min. annyit kap rv-enként, mint a a beker.ára! Ha 20 akkor meg a dupláját ha meg ...
10 ft alattról nevetséges tőkével lehetett baromi sokat keresni, 1-2 M elég volt erre. A később beszállóknak már többet kellett betolni, ha nagyot terveztek szakítani (nagy újdonságot nem mondtam vele). Valószínűleg volt sok embernél all-in is. Hát ezért nem túl jó Manopi pakkját figyelni, hogy eladt-e vagy sem. Azért mert megvan még neki, az nem azt jelenti számomra, hogy minden rendben, hanem inkább azt, hogy sem a betett tőke, sem a nyereség nem hiányzik neki. Elvan nélkülük is. Cáfolj meg, ha nem így van.
Nagy szerencse számára hogy a beszerzési ára nagyon alacsony.10 Ft alatti.Senki nem gondolta ezt 2017 -es felfutás 805 után.Ő sem.De ha 805-ön nem adta el akkor ne gondolja senki hogy 300 körül majd azon gondolkozik.Kitart az elképzelése mellett. Ennyit szerettem volna írni a kérdésedre.Minden tisztelt fórumtársnak kívánom hogy jól döntsön.Minden jót
Véletlenül tudom. Nagyon jól van ,meg van az összes fillérekért vett. részvénye, és egyre jobban van hogy nem olvassa a fórumot.További szép estét mindenkinek.még a mínuszoló hernyóknak is
NEW OPUS GLOBAL