Én is azt nézem, hogyan tudnám szabaddá tenni azt a napot :-) ez most engem is érdekel, különösen az a része, hogyan, milyen tempóban, milyen finanszírozással akar növekedni a cég, az is érdekelne, tervez-e saját naperőműveket építeni, vagy továbbra is meglévőket vesz, stb, stb. Osztalékot nem várok, most forgassák vissza a pénzt új naperőművekbe, és nem zavar, ha emiatt nem fog mozdulni az árfolyam felfele. Ez nálam hosszútávú befektetés, nem spekulatív szándékkal vettem.
Kérsz igazolást a számla vezető bróker irodádtól és a közgyűlés előtti 3. napig eljuttatod a céghez, jelezve szándékodat a közgyűlésen való részvételre.
Mi kell ahhoz hogy egy egyszerű földi halandó részt vegyen egy ilyen közgyűlésen? Még sosem voltam, de ha már ennyit belefektettem a cégbe, kíváncsi vagyok mi megy ott a boszorkánykonyhában! :)
pedig ez tök jo poen volt, ez sem esett le? (a kommented azon reszevel ertettem egyet, amikor sajat magad titulaltad hülyenek) Jo is amugy az a kinai, hogy mindent kijavit...a tavaj-ra lehet azt hitte tajvant akartal es azert hagyta ugy....tajvant azt szeretik a kinaiak (szeretnek)
gond, kicsi a közkéz, mármint a kisrészvényeseknél lévő mennyiség jegyzés elmaradt nekik. gond ez is így nincs érdek, aztán ráunnak és eladják sokan pedig nem lenne rossz alapvetően
Lény erős báttya! Nyereséges vagyok. De ne kanyarodjunk már el a NAP részvény tavalyi teljesítményétől. Te elégedett vagy vele? Attila elégedett vele? Ki az aki elégedett vele? Ne személyeskedjünk már, hisz a tények - mint tudjuk - makacs dolgok!
a hozzászólásaid minősítenek téged és nem veszed észre mennyire lejáratod magad... jó tanács: a bukóidért ne másokat hibáztass! ha tanulsz belőle, lehet a következő bukót elkerülöd. de biztos vagyok benne h felesleges neked bármiféle tanács.
Hogy mi vagyok, azt eldöntöm én. Én a szót fosom, a Te pénzedből meg lehet fost csinálnak itt. De persze engem a Te pénzed nem érdekel, csak a sajátom és mivel az bukó, engedd már meg, hogy ne látívuszokban beszéljek Földváriról meg a NAPról.
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf