Remélem nem 1000 mint a múltkor, mert akkor megint elfelejthetjük egy ideig a papírt. Szerintem érdekük lenne feljebb tolni az árfolyamot és fent is tartani. 2 millió részvénynél nem mindegy hogy 1000-en vagy 1500-on veszik meg :)
Igen lehet, meg az is lehet, hogy lemegy a felére 1 év alatt. Nem akarnak spekulálni. Nem azt mondom, hogy biztosan ez lesz a jó döntés, azt majd az idő eldönti, hanem azt, hogy egy historikusan magasnak számító áron lekötni szerintem jó dolog. Számomra inkább az a kérdés, hogy milyen biztosíték (banki garancia, biztosítás...) van arra az esetre ha nem fizetne a partner? Illetve a további körökben milyen áron fognak forrást bevonni?
Így van. 93 millió forgalom és még nincs 10 óra. Több ilyen kellene és akkor érdekesebb lenne a kereskedés. Majd emelkedik ez is, még ma sem temetném :)
Áááá, ettől féltem. Megint nem hagyják emelkedni. Pedig már remegett a kezem, de talán inkább kivárok. Mondjuk aki hosszabb távon gondolkodik, annak tuti jó beszálló ez is. Ha hagynák emelkedni, rövid távon is jó lenne. Erő most van benne, de sajnos ezt láttuk a múltkor is.
Nem az a nagy dolog, hogy eladják az áramot, hanem az ár. Ha a VW bejelentené, hogy 65%kal a tervezett ár felett értékesíti az autóit azonos ktgszint mellett, ott sem arra ugranának, hogy nicsak autót árul a VW.
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf