de nem tudta senki h nem fizet osztit...ha fizetett volna nem lenne semmi gondom...v ha nem hal meg váratlanul nevelőapám (a kettő elképesztően váratlan dolog adott egy olyan élethelyzetet ami hihetetlenül nehezen kezelhető...
alapvetően mindig molom volt...a teloba belekeveredtem...ha nem telom lett volna elsőnek akkor beragadok molba és annyi...ez talán jobb lett volna...mert nem nyújtózkodtam volna túl a saját tőkén...
Törölt felhasználó2014. 08. 07. 11:18
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 08. 07. 11:17
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 08. 07. 11:17
Előzmény:
törölt hozzászólás
én itt már nem realizálok semmit hagyom végig futni ami jön...jobban fájna ha itt realizálnék és fordulna mintha végigvárom az eseményeket és ennyi volt akkor tudom h ez van...ez történt nem volt mit tenni...senki nem tudja mi fog történni sem molban sem teloban...olyan szinteken van az árfolyam...
végre megjött a várt korrekció. Így végül mindenkinek igaza lett. :) Kérdés, hogy meddig fog tartani. Az eredmény jobb lett, mint ahogyan azt várták (megint). Az amerikai leányra is van kérő (ráadásul végre nem olyan, akit élből kizár a versenyhivatal). Így nekem még bőven belefér a korrekcióba. A legtöbben már 350-nél korrekciót vártak. Így is csoda, hogy 376-ig is el tudott menni egyhuzamban (ilyen környezetben pláne).
nem gondoltam volna h van olyan h bent ülök két papírba és 2012 májusától bármilyen hír jön de komolyan bármilyen esemény az az én pozimnak rossz...ha látszólag jó akkor is rossz....már csak röhögök az egészen...mintha valakik direkt az én poziim ellen dolgoznának mindkét vételem bőven a cég saját tőkéje alatt van...
:)
azt gondoltam, hogy érzékeny lelked van. :) Legalábbis úgy tűnt eddig. Abból gondoltam, hogy mekkora patáliát tudtál mindig csapni annak, ha valaki nem az általad elvárt irányban beszélt a papírjaidról. Gondolok itt pl. MZS MOL-os beírására, ami szinte forintra bejött a múltkor. pedig MZS nem márciusi elemzéseket, meg "hátrabukfenceket" írt, hanem csak a véleményét. Ez akkor rohadtul nem tetszett neked.
Most meg mit olvasok? :)) Gratulálok! ;)
Törölt felhasználó2014. 08. 07. 11:04
Előzmény:
törölt hozzászólás
hát matematikailag igen (elmaradt kamat szóval ja)
Mtelekom