nézd nagyon érdekes: teljesen jól vagyok, nem vagyok feszült ettől, ideges, bizakodó és hálás vagyok h ezt megélhetem...ettől persze még nehéz...én nem a tőzsdét nem értem hanem a saját privát életem és a tőzsdét h hogy tudott ilyen flottul alakulni. Az tény h balszerencsésen alakult minden (mert úgy alakult tényszerűen) VISZONT nem gondolom h ez folytatódni fog sőt azt gondolom h vagy a tőzsdén v a magánéletemben változni fog v mindkettő...így gondolok a jövőmre...pozitívan (azthittem a 375 már ennek a jele volt...:)
és ahogy az már lenni szokott, ezt sem a németek, az angolok, vagy az USA szívja meg:
"Bejelentése szerint augusztus 7-től (vagyis mától) egy évre teljes importtilalmat vezet be Oroszország a gyümölcs, zöldség, marhahús, sertéshús és haltermékek importjára. Mivel Moszkva minden uniós tagállammal szemben meghozta az embargót, így a magyar termékeket is érinteni fogja a tilalom. A Központi Statisztikai Hivatal tájékoztatási adatbázisából kinyert adatok alapján Magyarország tavaly 70 milliárd forintnyi élelmiszert és italt exportált Oroszországba."
szerintem te jobban tudod, mint én, mert gondolom, hogy tudományosan is áttekintetted a kérdést. Ha állandóan azt hajtogatod, hogy balszerencsés vagy, akkor az önbeteljesítő viselkedést szül.
Miért? :))) Nincs miért. Vagy talán azért, mert megjátszottad és eddig még nem jött be. Ha nem játszod meg, akkor történetesen egy miért-tel kevesebb lenne most. Egyébként meg, ha picit messzebbről nézel a dolgokra, A válság még itt ólálkodik szinte az egész EU-ban. Bóvli kategóriában vagyunk. Orbánékat a legnagyobb gazdasági lapokban alázzák havonta. Annyira nem nagy csoda, hogy nem tépik szét a BUX-ot. Talán ez egy ok.
oké erre írtam h bármilyen hír jött az a pozimnak rossz volt...azthittem betölti az noszti rést tévedtem most két nap alatt esett 20 pontot...szórjam el...? most már tök mindegy...v korrekció nélkül esik 330ig...? nem tudom egyet tudok ha realizáltam a bukót akkor az realizálva van...
valahogy így...:) most már kurvára érdekel h mi lesz ebből...h létezhet e ekkora balszerencse mint ami nekem van v valahol fordul...most már a pénz nem is érdekel igazán csak h ezt meglássam...én pontosan tudom h milyen események vezettek idáig és elképesztő balszerencse illetve forgatókönyv kellett ahhoz mind a tőzsdén mind pedig a magánéletemben h idáig fajuljanak a dolgok és várom teljesen nyitottan h akkor végül ez hova is fog elérni...(csak annyi is elég lett volna pl h a telo fizet 20 ft osztit...tényleg olyan mintha valaki ellenem dolgozna) kíváncsi vagyok már h vajon meddig és h vajon miért...?
utólagosan és más pénzére akár "bölcs" tanácsokat is kaphatsz.
Viszont tegnap írtam neked (is), a gy.j a várakozásnál jobb, de ettől függetlenül aztán arra viszik amerre akarják. Most több hónapos emelkedés után visszahúzás van.
éppen erre céloztam, mert nekem úgy tűnt, hogy itt éppen ezt teszed, amikor tapsolsz annak 5ft-nak, aki esésben mindig eladásra buzdít. Menjek én is az OTP, vagy a MOL topicba és írjam le, hogy miért nem érdemes szerintem azokat megvenni?
akkor ez olyan nálad a telekommal és a MOL-al, mint azoknál, akik ugyan már elváltak, de mivel egyiknek sincsen hova menni, így kényszerűségből együtt laknak. És akkor jön a bonyodalom, régi szerelem felbukkanása (jelen esetben a MOL), aminek nem lehet ellenállni (főként ilyen árfolyamon). És akkor az új "szerelem" is beköltözik a korábban is szűkös lakásba... :)
Ha jól értem. Egyébként nem egyedi eset.:)
Mtelekom