Az idei évi eredmény jövő évben történő hasonló fix ügyletekre való gyűjtögetés... szerintem kb ugyanúgy 20m db részvényre vonatkozóan, ami jövő évben közelebb lesz az 50Mrd-hoz. 😉
a kisbüfik hátránya ott mutatkozik meg, hogy pl ma nagybüfi x milliót át tudott adni fix kötésben a telekomnak közel csúcsmagas áron 1790-n, kis büfik meg adhatják pl most 1760-n. Tavaly is az elején adták a nagybüfik magasabb fix áron és aztán lecsorgás volt kicsiknek esélyük se volt azon a kezdeti magasabb áron odaadni.
Én délelőtt likvidáltam a teljes pozicióm 26e db certit az 1800 áttörése jelenleg nagyobb feladat mint gondoltam szerintem a 1750 és az 1800 közöt fog lavirozni SRV végéig utánna nyári pangás.
Az osztalék megvolt, az I. negyedéves jelentés megvolt, az srv úgy tűnik nem lesz hasznukra. Azon agyalok, hogy mi viheti feljebb az árfolyamot a következő pár hónapban.
Ez nem átverés. Ilyenek a fix ügyletek. Ezeket a papírokat is meg kell venni a piacon. Ez zajlik egész évben, és ilyenkor pedig "átkereskedik" nagyvolumenű nem nyíltpiaci ügyletekkel a megrendelőnek. Ez az, amiről beszéltünk nektek itt többen, de a fórumozók egy része nem hitte el, hogy így fog lezajlani.
Mtelekom