Hagyjatok mar ezt a kulonado f...sagot!
Eddig is megtehettek volna, hogy bevezetik, ha nagyon akartak volna!!!
Miert nem tettek??Na inkabb erre irjatok vmi okosat.
Varjuk meg, hogy mi lesz aztan lehet talalgatni. En egyre tobb negativumot velek felfeezni soraitok kozt, mikozben a hir jo, na mindegy.
Azért ez szvsz nem lesz olyan egyszerű.
A Horvátok megteszik az első ajánlatukat amit a MOL valszeg nem fog elfogadni.
Majd ezután furmányos Orbános megoldással olyan különadót basznak a MOL nyakába,hogy kénytelenek legyenek eladni az INA-t a horvátoknak az általuk ajánlott vételi áron.
Értem, hogy mit írtál, de nem láttam szerződést. Így azt sem tudom, hogy mihez kötötték az eladási feltéteket, azonban mint tulajdonos, akik az eladók, ők határozzák meg az eladási feltételeket.
Én azt látom, hogy az utolsó három hónapban, irreális módon megugrott a MOL. Nem volt semmilyen olyan hír, ami ezt indokolta volna. Talán forint gyengülése az USD-hez. Szerintem mindennek van oka, de hogy mi csak találgatni tudok.
De meglátjuk, hogy mi fog történni, ha már a hírek arról szólnak, hogy ELADTÁK az INA-t.
"MOL-nak most érdekében áll a részvények felhúzása, mivel eladják az INA-t"
Nem sok köze van ehhez a MOL részvényárfolyamnak (INA részvényről van szó...)
Gondolom arról van szó, hogy MOL-nak most érdekében áll a részvények felhúzása, mivel eladják az INA-t. Így roppant egyszerű a képlet: fel kell húzni a MOL-t, mivel gondolom, hogy a vásárlás pillanatában az utolsó 3 hónap átlagárral fognak elszámolni, így húzzák. Itt csak az a kérdés, hogy mikor történik meg a vásárlás.
Egyébként meg MOl-nak is jól jön, hogy nem tudtak megállapítani semmilyen korrupciót, és amolyan forró krumpli esete. Jobb lenne már megszabadulni tőle.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.