nem így látom, ha 3 év múlva 15k és közben kaptam 3*5-600 ft-ot az jobb mintha nem kaptam volna. Persze ha anélkül 16500 az árfolyam akkor uaz.
Tbsz az alap egy befektetőnél, pontosan 0,00 ft-ot adóztam sok milla helyett 2011 óta :-)
Tbsz előtt nem volt könnyű megnyomni az adóátutaláshoz az entert sok számjegynél
A kicsit átlag feletti forgalomból feltételezhető, hogy elkezdtek most mindent venni az ECB mennyiségi lazítása folytán, így a magasabb kockázatú, alacsonyabb árazású cuccokat, pl. magyar eszközöket rv, huf is kezdik megtalálni. Csak bízni lehet, hogy nem két napra, hanem az elkövetkezendő hetekben, hónapokban is ezt teszik, kisebb pihikkel/korrekciókkal. Viszont félő, hogy egy kis rossz hír is (pl.görög, orosz, ukrán irányból) könnyen padlóra küldhet mindent,.....ezért nem ártana, ha egy belátható időn belül megjönnének a fundamentumokat is támogató pozitív hírek (emelkedő olajár, jó akvizíció(k), jó INA megállapodás/eladás, kitermelés bővülés, stb), Na és a bóvliból kikerülés folytán az új alapok megjelenése a vételi oldalon.
Persze ez sem több, mint egy fikció 2015-re a sok közül, bár ez sem elképzelhetetlen.....:)
Sztem totál mind1, hogy mennyi osztit fizet a cég, hisz az egyik zsebedből kiveszed, (leadózod, kivéve, ha tbsz) és a másikba zsebedbe beteszed. Ettől nem lesz se több se kevesebb értéke a Mol megtakarításnak. A trend a lényeges szempont, nem az oszti:)
Nagyon jó a nemzetközi hangulat, de még mindig benne van a visszakör, remélem az már az utolsó lesz! Minden esetre én tartom egyelőre, majd pár nap alatt eldől, hogy mi az irány. Most 50-50%-ban látom a visszatesztet, és azt, hogy szépen indul a felminősítés-ralli.
Elvben lehetséges, hogy ki-beugrálj és keress is rajta. Á sok éves tapasztalatom, viszont azt mondja, h fel kell ülni a vonatra és rajta maradni, amig a friss trend nem törik, cagy tovább!
E mán kitörés! Nem tok tovább várni és kész! Pluszba kerültem. Ha eladják a veszteséges inát az csak a hab a tortán. Ne feledjétek: minden sörnyitó, kivéve a pina!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.