hoz az is...ilyenkor indul...meditálok egyet és indul...teljesen jó...én ezt hagynám a francba de nem tehetem amíg van hitelesem ha bezártam biztonsággal rá se nézek....a gonosz bétre...addig viszont....kényszerből muszáj....ha nem kereskedem le a sávozást....
így van eros én is így látom....okosan veszik talán szintet lép...igyekszem picibe lekereskedni óvatosan, okosan, tegnap is ma is fogtam rajt....amiket tudtam hitelesek nyerőbe bezárogattam...napira meg újranyitom bárhol bár még van 260 db amit jó lenne zárni, de én napira 12 felett is simán nyitom az 50-100 dbokat mert napinál nem érdekel h 11 v 12...14-nél is akár....ma is 11600 nyitottam mert láttam h veszik...és ki kell termelnem a kamatot....most ici-picit könnyebb lesz....csak menjen....tán lassan nyugtázhatjuk a duplaaljat....
...remélem láttad,hogy ma milyen szépen vették 50-es sávonként,kirázva minden bizonytalan spekit...s teret sem adva csak mgasabb belépőre...a zárás is napi maxon,50Ma fölött, forgalom is megvolt...szóval van még tér felfelé...aki meg ma kiszállt,holnap úgy is belép...de elnézve a mai vételi erőt,csak 700 fölött kap esélyt rá...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.