Hamarabb elérte az 54-55 dodós céláram, mint gondoltam. Most viszont nem szabadna 50 alá menni, hanem sávozgatni, erőt gyűjtögetni a további up-hoz. link
pszichológus nagybüfi:):)
balu a rengeteg nick neve mellett rengeteg szerepjátéka volt már az elmúlt években.
Csak a menő vállalkozóból is több változatban tetszelgett magának.
(évekig nem tudta, hogy pszichológus, csak azóta ébredt erre a tudatra, mióta itt olvasta, hogy Te az vagy):)
és elképzelhetőnek tartom h ugyanoda jut mint tavaly az osztivágásra, pont ugyanoda és ezzel töltené az osztirést is....nem elképzelhetetlen számomra...innen 2030 pont...vélemény...?
itt is ismerkedhetünk, amúgy szerinted deme zsoltot hányan vágják rá az addikció fogalmára?
vagy hányan ismerik mondjuk a melzack kaput? vagy ash kíséreltét stb. stb.
alakulgatnak a dolgok ha a héten 12 alá v 12 tudna futni....én még mindig hihetetlen mód alulárazottnak vélem...kábé egy ezressel feljebb kéne tartanunk és onnan kéne indulni az osztifutásnak....ez még akár valóság is lehet...meglátjuk...
érdekes ember lehetsz én egy percig nem mondom h nem...én tettem is kísérletet h legalább a neten ismerjük meg egymást, mint itt többekkel is megtörtént már...az továbbra is meglepne ha pszichológus nagybüfi lennél...de hát a mol is meglepett már annyiszor :)
nem fog...nem vagyok additív...(egyik szakterületem) belenavigáltam magam a dolgok szerencsétlen alakulása miatt ebbe a tőzsdei szituba és próbálok ebből kijönni. Ennyi. (Zsoltnak is ez a szakterülete...:)
Köszönöm a névnapi köszöntéseket hálásan, igazán kedvesek vagytok...:)
jó lesz az is, pár milkát legalább elrakhatunk osztiból is, ha jól emlékszem osztira ment vagy 1k-t tavaly, kb 12700-12800 ról 13700-13800 volt valahogy, de javítsatok ki ha máshogy volt
azért nincs nehéz dolgom, mert ezt a mol dönti el :-) ergo hátradőlve kényelmesen figyelem az árfolyamot, olaj +5% megint, pár nap alatt majd 20% az aljától
Az nem baj, ha másképp látjuk a dolgokat, mert attól működőképes a piac:)
Szóval, ha nem fizetne osztalékot, akkor az árfolyamértéke valahol 15k + 3 x 5-600 Ft lenne.
Nem jó ómen, ha egy cég állandóan magasabb osztit fizet. Főleg úgy, mint ahogy azt tavaly az eredm.tartalék terhére tette. A végén a befektetők még azt merik gondolni (talán jogosan) hogy elfogyott a cég befetetési/növekedési lehetősége a piacon. Ezt általában nem díjazza az árfolyam. Lásd Telekom esete...
Akkor jó, ha az osztira ki nem fizetett cash-t olyan beruházásokba, akviziciókba, modernizálásba fekteti, ami hoz is valami pluszt a konyhára, ergo növekedésre tudja fordítani. Persze lehet, hogy bármelyikünk az osztit jobban be tudná fektetni, esetleg nagyobb hozamra, bár ebben a szituban nem lenne értelme Mol rv.-ből várni a profitot.
én is így látom az idei évet. Viszont azt néztem, hogy a bux mai zárója évekre visszamenően átment minden korábbi alj által képzett elméleti ellenáláson. Továbbá mindhárom blue átlagnál kicsit magasabb forgalommal "repeszt" 2 napja. Lehet, hogy az EKB QE mellett a felminősítésre spekázók kezdenek felbátorodni...
Meg aztán a forintosításnak köszönhetően kishazánk helyzete jelentősen javult a szomszédainkhoz képest, ez is számíthat (és beleszámíthat egy felmin. spekába).
Persze 1 rosz hír, és összeomlik a kártyavár, de hátha kivételesen nem lesz rosz hír pár napig/hétig...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.