A helyzetem total egyezik a tieddel. Gondolom te is filoztal az eladason es egy esetleges visszaveten alacsonyabb arfolyamon. Ha a kinti piacok korrekcioznak majd attol felek hogy ez nem all meg 15 kornyekeig... szerintetek?
"Az olajcég honlapja szerint jelenleg 4,9 százalék a saját állomány, vagyis az osztalékra szánt összeget a fennmaradó 95,1 százalék között osztják szét. Ennek alapján 462,79 forintra jöhet ki az egy részvényre eső osztalék, vagyis nagyságrendileg ekkora kifizetésre számíthatnak a tulajdonosok akkor, ha a fordulónapig nem emelkedik jelentősen a társaság saját részvény-állománya.
46 milliárd Ft osztalékfizetést javasol a Közgyűlésnek 2013-ban a 2012. üzleti évre vonatkozóan (mely a speciális tételek nélküli nettó eredmény 25%-a).
nem volt ez a nap nekem akkora szopás, mint lehetett volna, ricsárdból többem van, mint ebből, úgyhogy összesen vagy két kilóval beljebb vagyok, mint reggel, ha minden nap ennyit haladnék, jövő csütörtök-péntekre nyerőbe fordulnék. úgyhogy elvagyok
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.