Napi maximumon nyitott 17100-on. Én úgy gondolom, hogy ennyi volt az emelkedés. Napi
minimumos zárót tippelek 16500 alatt. 16400 körül eltötyög 17 óra környékén és 300 Ft-ot lekötnek. Ez a legpesszimistább forgatókönyv, de könnyen el tudom képzelni.
Törölt felhasználó2013. 04. 03. 15:44
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2013. 04. 03. 15:36
Előzmény:
törölt hozzászólás
Már egész szép lóvé lehet ennél a Randomnál,mert mindenki ott van!
Nehogy London Bróker system legyen belőle!
Ha én lennék Kubatov, akkor októberre időzítenék egy devizahiteles megmentő akciót, ami elég közel van karácsonyhoz, hogy a vásárlási lázra ráerősítsen, meg minél közelebb legyen a tavaszi választáshoz, hogy az eléggé alánembecsűlhetőszellemitoprongy választópolgár még emlékezzen rá.
Mondjuk szar világ is van Dunakeszin!Ott aztán meg értem a nagy ellenzéki Fideszeseket.Most aztán van már annyi pénz amióta a Ficisz van,hogy a Dunába hordják a pénzt az emberek,mert a faluban már nem fér!
Ez az ország tele van "pichanyaló"100 ft-os emberekkel,úgyhogy sajna megnyerik attól félek,majd 5 év múlva ,na akkor már nem marad nekik csak a felső 100000,de akkor már késő lesz észhez térni a többi bérencüknek.
Ki nyeri meg, libatolvaj?
A bal szegmensből én 80 parlamenti helyre számítok, ami könnyen lehet, hogy a kimaradók részéről "dögöljön meg a szomszéd tehene is" mocskolódást válthat ki a bejutók irányába.
Dunakeszin, csak az nem előzte meg az időközin az MSZP-t, aki nem indult.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.