hát pedig addig tök nyugodtan lemehet és nem lenne semmi baja tőle, addig nincs semmi, gond akkor lesz ha alá megy, már pedig...... na persze nem gondolnám hogy napon belül de láttunk mi már olajon varjut....
Ma szemerkélő esőben rózsát, orgonát metszettem, meg szél által megdöntött tujafát kipányváztam, utána vadászkománál ázott munkásruhát szárítottam a pincében + lelkemet melegítettem borral.
A 17 fölött nem volt szignifikáns + csökkenő forgalommal emelkedett 2. nap + meg azt mondtam, hogy picivel 17 alatt oldlazás, esetleg -1-200ft-al jobb váll-nyakvonal kialakítás.
Reggel jobban festett :( Utólag már bánom, hogy nem dobtam mínusszal, no mindegy marad. Esetleg, ha figyelembe vesszük az osztit, ami még nincs eldöntve?
Telónak Veled együtt örülök :) Mol esetében sokan 16.900-ig adtak esélyt, aztán már 17.200-ig várják és onnan lefordulást, de ha eladom tuti kilő 18e felé. Lehet tévednek - lehet nem :) Be szép ez a tőzsde :D
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.