"A MOL egyébként meglátásunk szerint az MSCI jelenleg érvényben lévő irányelvei mellett technikailag nem eshet ki az MSCI Magyarország indexből. "
Elképesztő, hogy egyáltalán felmerül ennek akár a gondolata is, de "megnyugtató", hogy technikai okból kifolyólag nem eshet ki, az már a vég lenne.., istenem, csak egyszer kerüljek ki ebből a trágyából ..
Szép jó reggelt mindenkinek!
Ha az utolsó két nap gyertyájának árnyékát nem veszem figyelembe, csak a testét, akkor a fordított fej-vállak alakzat kialakulásának lehetősége tovább él.
Javasolni akartam a 16.400-as pakkod 17-en történő eladását, amire a WTI esés is rásegített volna, az olcsóbb visszavételben, vagy 4-500 ft-al, csak nem mertem megszólalni.
Hát meg lennék lepve.. nem fest tul jól a képe, kicsit behalt... mindenesetre, ha eljutunk odáig, eladom azt az icipici pakkom is, amit még a multkor vettem..
Ahogy elnézem molly esetében nem maradok le semmiröl amig a pénzem a telóban parkol. Ha tovább szarakodik, akkor egy hónap múlva mikor a telom eladom 450-460 körül, egyrészt visszanyerem a molly buktám, másrészt ha itt tököl egy rahedli plusz részvént tudok majd venni!!! Hihetetlen ez a papper...
halálcsillag, darth vader alakzat, mindenki hatás alá került :) amszti meg már nem jár ide, hogy ilyenkor bedobja a szkeptikus álláspontot, úgyhogy kénytelen lennék én helyettesíteni, ha nem volnék kicseszett lusta hozzá :))
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.