Opciós szerződés,azért akarták annó is eladni mert likviditási gondokba kerültek,ami tudtommal az eladások után rendeződött külső forrásokból,nekem ez rémlik......sztem visszaléphetnek és marad a maradék pakkjuk!
Szeretnék eladatni, de ennyiért ez nem fog menni. Gyenge próbálkozás, venni akarnak még.
Törölt felhasználó2013. 03. 28. 13:46
Előzmény:
törölt hozzászólás
Úgy tom visszaléphetnek az eladástól,de még itt is nyerőbe vanak ezen a szinten,bár ez csekély igazából a reális számunkra a 17,5-18 között,bár így most már tudom,kik próbálták meg fekhúzni az árat 19-ig az eladás előtt.......
Törölt felhasználó2013. 03. 28. 13:45
Előzmény:
törölt hozzászólás
az az üzlet +köttetett.
és valszeg a másik fele is meg fog...
16,2k nál múltkor én is kaptam, bár nem gondoltam,hogy fogok a 16,4k pakkomhoz így ismét agyig vagyok ,de azért bennem a félsz,hogy megint beesik még vagy egy ezrest az gáz lenne nagyon.......
Hááát az OTP 4.321 -2,3% majd 4.100 felé látok benne fantáziát.
Azt viszont nem értem, hogy ilyen jól teljesít az olaj, akkor miért ennyire szar ez a részvény. Alacsonyabb szinteken inkább OTI-ba szállok majd be, mert esni nagyon tud mindkettő, viszont emelkedni inkább csak az.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.