Miért jobb a BET? Van benne esetleg más hasznos infó? Mert ez amit linkeltem szerintem fullos. Mutatószámok, real mi kell még? Könyv tényleg nincs, de az a BET-en sincs.
Ilyen külföldi hangulat mellett nem tudom elképzelni 15e körüli MOL-t. Annyira nincs gáz. Pár fejcsere kellene Orbántól és zöld lenne minden, csak hát ...
Valamelyik hozzászólásban olvastam, hogy nem fizetett elő reál árfolyamra már, akkor itt egy ingyenes link helyette. Azért könyv nincs benne, de legalább nem 15 perccel késleltetett.
Köszi szépen! Akkor összehasonlítom a KBC-vel és a kettő közül döntök. Persze ezt akkor lépem meg, ha lesz szabad tőkém :) Sajnos bíztam a rendszerben és az eddigi óvatos stratégiám feladtam vesztemre. Anno jobban bírtam a minuszokat, de lazábban is kezeltem. De hogy ne őrlődjön az ember - mert szerintem az egészség többet - napi agytuning helyett inkább átállok a 2 heti rátekintésre és kész. Éves szinten a bankbetét meglesz. Az már más kérdés, hogy általában nem ilyen reményekkel szállunk fel erre a - jelenleg rozsdás síneken futó - szuvas fakerekű magyar tőzsdevonatra :)
A randomnál a napon belüli kereskedés 0,1%, a napon túli az 0,2%. Tehát egy napon belüli adásvételkor összesen 0,2%-ot vonnak le, napon túli esetében 0,4%, szóval szerintem jók a kondícióik, én nem bántom meg, hogy hozzájuk mentem.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.