Na megnéztem mi történt ma ..., hát nem repesek az örömtől. Lesz ebből nyár eleje is mire kiszabadulok..., most már inkább arra számítok, hogy az osztalék lesz kb. 500.- ..., az ok, hogy utána esik, de itt már mindegy nekem .., így meg lesz vmi bevételem..
Én a K&H rendszerén keresztül nyomom 0,5% díjjal, ami nagyon sok. 1 éves longra persze jó. Függetlenül, hogy régebben 14,5-ért és 16-ért vásároltam MOL-t bízom benne, hogy most kitart a 17K. Nagyon hajszálon táncol. Nem leszek lusta és nyitok számlát inkább KBC-nél, mert akkor 1%-on belüli mozgásokat is könnyen le tudok reagálni napon belül. Az országot én is védtem, de már nem tudom, mert ellehetetlenítenek bennünket fiatalokat is.
Hát igen, nekem is gyanus, hogy lassan már ugy nyilatkoznak a telóról, mintha egy petákot sem érne, ezért mindenki esésre számít... és mivel temeti mindeni, evidens, hogy felfele fog menni:-)
Hát egyébként én mindig védtem az országot, de amíg ilyen a kormányzat és nincsen lehetőség másra az ember azt hiszi, hogy majd itt a kis pénzével meggazdagodik, hát nagyon téved, én visszanéztem az elmúlt 10 évet és mínuszban vagyok, bele sem gondolok abba, ha ezt a bankba beteszem akkor mennyit fialt volna, de nem inkább elégettem, hagytam, hogy kicsavarják a kezemből.
Könnyű pénzszerzési lehetőségnek indult, és a vége az lett, hogy szépen buktam..
annyi a céláram.
a fejembe nem fogadnék, de nagyon nyomják a telót,ezért halkan csendben mondom hogy sztem sokkal több is kinéz... (merek nagyot álmodni:))
Ugyanezt gondolom es ott tartok hogy utalom ezt az egesz orszagot mar. Hogy csaladi hazat vehessek nem eleg a bankbetet es ber. Nem is tozsdeznek ha elo lehetne teremteni nelkule... a hitelrol ne is beszeljunk.A lehuzas masik dimenzioja...
Én is ebben bízom még, szerintem ki kell termelje az osztalékot, mivel ha nem termelné ki egy rv. az osztalékot, akkor minden évben x%-ot esne utána, és akkor pár év alatt 0-ra redukálódan? Az nem lehet. Plusz szerintem teló elég mélyen van már, szerintem irreálisan mélyen, ebből gondolom, hogy májusra felmegy kb. 440-450-ig... Ha nem akkor meg nem hinném, hogy esne 50ft-t..
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.