Jókor léptél be velem együtt. De a 16800-s ár tegnap megijesztett, így az átragadó jókedvben el is dobtam kicsi plusszosan. Azt gondoltam ma korrigál vissza. Most meg itt jár, korán léptem. Sebaj, majd a következő körben :)
na jól van srácok, részemről egyelőre ennyi, jó kereskedést aki szeretne, részemről még nagyon törékeny állapot ez és igen messze vagyok a kiolvadáshoz ..
Hmm, szeretnék látni benne egy dupla aljat és ezáltal a nagyjából január közepe óta tartó eső trendből való kilépést a rés visszatöltésével, illetve az 500-as megmászásával ..., kurva erste ... bef. hitellel már nullszaldón lehetnék ..
Ki tudja vajon elfogytak a nagy eladok és ha nem milyen mennyiség lehet még náluk.Nem értek hozzá annyira de ha az összeadott forgalom kevesebb mint a dana által eladni kivánt db érték akkor még kellene hogy legyen.
Erste mikor hárítja már el a "technikai problémát" a bef. hitel szolgáltatás esetében? Nekem csak annyit tudtak nyögni, hogy pár napon belül jó lesz ..., kurva jó mondom, mert jópár (napi) kör volt ami megjátszható lett volna az elmúlt hetekben ...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.