Vigasztaljon az, hogy lehet 17 ezernél vissza tudjuk venni azt, amit eldobtunk tegnap. A jó hangulat ráragadt a Molra is, de a nagy eladó ezek szerint nem tűnt el, hanem kihasználta ezt s adta tovább. Na majd holnap kiderül. Gondolom már kint is lesz egy korrekció, mert nagyon agyatlanul emelkedik minden, ez már szerintem is lufi.
ez így van teljesen egyetértek veled...én is 430-on be vagyok ragadva telóba...400.000 forinttal játszadozóm itt...de minek...és abban bízok h ki tudok úgy lépni h 3 évre a pénzpiaci kamata meglegyen és akkor elmondhatom h megkerestem amit kamattal megkerestem volna kb...jó esetben...szóval kurvára nem éri meg...
Hát a zárót elnézve nem is vagyok ideges. Ez a nap kemény mol mutyi volt, ennyit bír amikor amerika, európa szárnyal?? Itt nem nagy befektetö vette... behülyitettek mindenkit, feltolták az árfolyamot, hogy egyesek ki tudjanak szállni... majd miután mutyiurak kiszálltak, akkor jöhet a zutty... a magyar tözsde egy nagy rakás SZAR MUTYI tér...
Fiúk ! Figyeljetek már az egyes kommentekben rejlő iróniára ..., már nálam is félreértett korábban vki egy kommentet.., összességében értelmezzétek a kommenteket, ne egy-egy szó kiragadásán lovagoljatok !
Tévedtem, pedig nem is voltam túlzottan optimista a pénteki nappal, de Mollyt nem lehet alulbecsülni... már ma elvérzett az erőlködésben ...
sajnálom aki csalódott ma ..
Törölt felhasználó2013. 03. 06. 17:07
Előzmény:
törölt hozzászólás
Érdekes egy nap volt.....17300 a záró, pf cikk is vicc nem tudom mit akarnak itt elérni.........
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.