egyelőre SELL jegelve.. nullszaldón baromság lenne eladnom, ricsinél is lesz fel, de nem ma várom ..., ha esne beszállnék37K alá bukás generálna igazán vételi erőt, mondván annál többet ér ..
ja, de belevettem ricsibe, úgyhogy evidens, hogy az is meghal:):) mollynak kéne valami hír, hogy meg tudjon indulni... hát nem tudom, szerintem felfele fog menni 15.-e után, aztán jön a gyj. hónap végén, ami szintén dobni fog rajta szerintem, mert nem várnak tőle semmi jót...
minél jobban pofáznak vmiről annál inkább meglepi lesz a vége...lásd jelenleg a ricsit - 200 ft-on belül sávozik, holott korábban - hírek nélkül - 300-500 ft-os sávban mozgott..
Csak utólag látom a kötéslistán szűréssel ..., sajnos nincs időm folyamatosan az ajánlatlistát nézni..., de amúgy végülis mindegy ki kezdeményezte, megkötötték 1:1 arányban..., akkor lenne nagy gáz, ha eladó lenne és sok apróban vennék...
Itt van megint a két nagybüfi:
10:10:54 18 450 5 000
10:20:23 18 460 6 726
majd
12:17:02 18 560 3 600
12:50:46 18 550 2 950
de most nagyobb pakkokkal ritkábban ...
na gép elé kerültem, sürgős meló volt, ügyfél reklamált, de kiderült, hogy csak szimplán hülye volt, de végülis mindegy, csak fizessen.
árfolyamot nézve annyit mondhatok: beteg állapota továbbra is válságos, de javuló elmozdulással..
most lesz rajta a teljes érdektelenség, jövő héten én nagy elmozdulást várok mollyval kapcsolatban... addig mindenképpen érdemes megvárni merre indul...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.