tudod emzse NEKEM UGYANEZ A DILEMMÁM...jaaj és annyira ez...közben meg hiányzik ez a buzi tőzsde mert már megszoktam...nem is hiszed el mintha én írtam volna ezt a hozzászólást....
Emzse, nem Te mondtad alig másfél hónapja, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy egész nap a monitoron bámuld az árfolyamokat ?
És hogy inkább felpattansz a motorra ?
Este már sosincs pozim. Egyszer vót augusztus 5.-én.
6.-án leminösítették USÁ-t....
De száp is volt, Istenem, de szép volt. Benne ültem 502 db MOL-ban, longban, de szép volt, szinte könnyezem...
mivel választás van a tőszde tükrőzia gazdaságot...ne felejtsd el választáskor itt is volt otp 7200 gyurcsiék addig felkamuzták.... hogy erőssek vagyunk midnen szép....
USA megerőszakolja már önmagár vazzeg, ha beszarik, akkor is felköti a végét, hogy lássák, hogy annyi a pénz, amennyi a papír a kib@szott államokban.
Látszik a pénz elértéktelenedése, és az hogy valakik korlátlanul hozzájutnak, mint cukrász a krémhez.
nah aztán te meg jössz a sávos vételekkel:))) ennyit erről látod :) nem tehetsz fel midnet egyre mert pl lásd cig :) 950 vezsel 700 nál 600 nál 500 nál átlagárad lesz 650 midnen pénzed benne aztán mi van? semmi űlsz és vársz beragava a csodára....
de vettem 480.nál is meg 500.nál is
aztán kellett másra pínz (otp 3000), így marad lofos pakk 468. azzal az életben nem fognak kiütni remélhetőleg, még vágásnál se
de miért van az hogy szinte senki se épít fel valamilyen stratégiát?
piramis építést? vagy valamit
az emberek többsége buta!!!
kapkodás naponta erre arra, aztán ha kihagy az ütem jönnek a sorozatos bukások, bámulások az emelkedésbe, csak azért is short, mert ha a longról lemaradtam akkor short bosszúból is
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.