A 2 forint sok, úgy nem megy. Ha kevesebb nagyobb az esélyed, akkor bátrabb vagy, és csábítóbb is. Ezt a ,, kevesebb több volna" még mindig nem értik a magyar broki cégek.
Pl. Itt van a tegnapi ,, torkos csütörtök" nevezetű éttermi akció. Tízszeres volt az éttermi forgalom, nagyobb bevétel, nagyobb haszon, félárnál, és nem és nem és nem értik. Vagy PL. A 6-os autópályán szinte senki sem közlekedik, ,,veszteséges", Százan, ezren, Tízezren mondják, hogy legyen 790 Ft egy rövid matrica és ellepik a pályát. mindenkinek jó, de nem és nem és nem...
én nőért annyit nem mozdulok sió legföljebb egy élő punciért egyik szobából átsétálok a másikba:)képért még annyit se...amstitól kapsz:) ő bizti megnézi:)
amsterdamról készültek titokban képek jógázás közben :) ha lenne pénzed mit vennél topicban fel van rakva 20 49 hozzászólásban :) katt rá :) de pssszt:)
Nem buktam rajta ( tegnapi Tcom short ) vazzeg rányitottam 587-ről duplát, és bejött, olvasd el a tegnapi Tkom fórumot. Mondjuk hazardírozás volt, de néha ráérzek, hogy itt a vége...
A f@szi aki engem tanítgatott, tanít, rendszerváltás óta nyomja, rezzenéstelen arccal ül, két három millás bukóban, sőt vigyorog és mindig azt mondja: Hat hónap max és egyenes. Basszus még aktatáskával ment Pestre részvényt venni... Zalakerámia apám ilyen részvénye is volt. Úgy kereskedik, hogy nekem őrültségnek tűnik. Örül, ha piros a futi reggel, mert abból lesz ződ, meg aszongya, azért örül a cigány a rossz időnek, mert utána jó jön...
Csócsálod ugye? -:)))
de akitől én is megtanultam a tőzsdézést, az plö az oroszválságban vette a ricsit (4000) és amikor eladta a fiának volt lakása (21000)
6 évig tartotta!
viszont akik 1400 belerakták minden vagyonukat és 6200 eladták azok rá sem néznek a tőszdére nem is érdekli őket mi hol miért megy.... csak igy éri meg hosszútávon csinálni vagy napi szinten szerencsevadásznak lenni...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.