Ezek a Brokernetesek lassan Gordon Gekko-t is lepipálják ! :-)
Megy ám a pénzmosoda ezerrel.
Hét végén megnéztem a 2. részét a Wall Street-nek, mit mondjak... szenzációs.
Kíváncsi lennéké, ujonc mit szólna ehhez a történethez ?
És tudod mit ?
Átutaltam nekik az 5,- forintot !!!!
(Igaz, 100,- Ft alatti összeggel állítólag nem kell foglalkozni, de ezen már ne múljon a haza becsülete !) :-D
Ajándékozási illetéket kell utána fizetni, szerintem !
Nemámcsakúgy, hogy kapok 3 szem pogit, mit képzelsz Te !
Azt meséltem, hogy tavasszal NAV kiküldött egy 345,- Ft-os levelet számomra, mely szerint 5,-, azaz Öt forinttal tartozom ? :-)))))))))
Na, az ilyen ügyintézőt rúgnám hátsón 46-os, citromsárga, szappanos gumicsizmával egy szomorúfűz alatt vidáman ! :-)
szia thomas...ne is nézd nem érdemes...bármi jobb ennél...én se nézem...siót akarom rábeszélni h hívjon meg siófókra...:):) de most a ricsi topikban van:)
Sziasztok vagyok én is, reggel írás nélkül benézek utána csinálom a dolgomat "Arbeit macht frei". Megrendeltem egy tradi magyar íjat, ma annak csináltam a tartóját ami nyílvesszőt fog formázni. OTP,FHB megvan, az FHB-t reggel dobni kellett volna. Most begy darabig passzív leszek amíg az OTP nem megy 4100 fölé.
Törölt felhasználó2012. 02. 28. 15:46
Előzmény:
törölt hozzászólás
Pali ez a kedvenc levesem, de igazából akkor full nálam az élvezet ha savanyú káposztát is főzöl bele. :P
És egy kis pogácsa utána... nyamm... én meg az irodában ülök és melegített hétvégi kaját ettem...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.