És ha van bent 22100 as vétel akkor ott fog zárni?! Ne hülyülj már. Mintha öntenének a könyvre, úgy képzeld. Több volt az eladó ennyi.
Törölt felhasználó2011. 12. 08. 17:34
Valami guru magyarázza már el, a kötések elvileg a könyv alapján köttetnek. Nos a 17500 az eléggé a 20.helyen lehetett, mert az előső 5 helyen csupa 17800-17950 közötti tételek voltak. Mégis ki a fene döntötte el hogy a Bivalybasznád-alsó helyen lévő ajánlatot fogadják el, és nem az 5. helyen lévőt?
Vagy, ez egy rohadt nagy átbaszás volt, olyan mintha egyik zsebemből beraktam volna a másikba csak azért hogy a short teljesüljön és extra lóvét szakítsak mások kárán.
Törölt felhasználó2011. 12. 08. 17:28
Előzmény:
törölt hozzászólás
Na Fiúk, én azt mondom, hogy a görbéket, grafikonokat és ezekhez hasonló dolgokat nyugodtan lezsírozhatjuk és elrakhatjuk a fiók legmélyére.
Itt most semmi és senki más nem mozgatja az árfolyamot, csak a hírek.
Azért mindenesetre érdekesnek tartom, hogy a világ egyik pontján egy idióta kiáll, böffent valamit, és zuhanásba teszi a világ összes tőzsdéjét egyetlen mondatával.
Na jó, azt hittem ez nem olyan gané részvény mint az OTp. Mégis honnan jött a 17500? Ki a rák dönti el hogy melyik kötés legyen? Ez mesterségesen van manipulálva.
Én meg ültem hónapokig poziban (lásd Rába). De azt sajna még így is szép veszteséggel adtam el.
A MOL-lal sok baj nem lehet amúgy, összeomlani már csak akkor fog, ha az OTP is lehúzta a redőnyt, akkor meg már úgyis mindegy, miben van az ember pénze ! :-) Nem is értem, hogy miért ezen verik el a port ?
Nézd meg, OTP, Richter, Egis, Telekom...szinte meg sem érezték ezt a délutáni kalamajkát.
Nem iga, hogy e cég nem tud egyszerre 5-6 csoda újitás befektetést olajtalálalatot feldobni és egyből 20 fölé tudna ugrani.
Miért nem érdeke a cégnek, hogy ilyenkor meghúzzák e papírt.
Miért ez nem mehetne egy nap fel 20%-t akár egy csomó jó hirre?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.