Áááá... hűséges típus vagyok.
3 hete csak MOL. Jelenleg az sem. Ma terveztem venni, de nem ettem ebédre elég spenótot, így nincs hozzá bátorságom.
(Meg a pinyóban van néhány OTP-m, de arra ránézni sem érdemes, nem is foglalkozom vele.)
:-) OK, nem szemrehányásképpen mondtam.
Én is dolgozom, csak az én munkámnak megvan az az előnye, hogy majd egész nap a gépen csápolok, így csak ugrabugrálok egyik ablakból a másikba... :-)
Most még ! :-)
De lehet ez még mosolygós végkifejlet is, vagy kizárt ? Én nem nagyon nézem a görbéket meg az indiket, azt látom csak, hogy a forexpros-on sokkal több a "sell", mint tegnap. :-((( Pedig a tegnapi nap sem volt kutyafüle.
Sem az ömv-nek, sem az oroszoknak nem akartak fizetni, ezzel is nyomást gyakorolva rájuk.
Most, hogy viktorék kezében van a csomag, majd ők fognak nyomást gyakorolni a vezetőségr a minnél magasabb oszti miatt, ugyanis kell a folt a költségvetés zsákjára.
Nehogy leessen az álunk amikor megtudjuk a mértékét!!!
2007. július 13-án a Magyar Olaj és Gázipari Nyrt. („MOL”) Igazgatósági ülésén áttekintette az OMV által tett előzetes és feltételekhez kötött 32.000 Ft-os /128 Eur/ megkeresést, amelyben a MOL felvásárlását célozta meg.
Az Igazgatóság egyhangúlag elutasította ezt a kéretlen és barátságtalan megkeresést. Az Igazgatóság úgy gondolja, hogy ez a megkeresés vagy egy társasági kombináció az OMV-vel nem jelentene vonzó üzletet vagy értéket a MOL, részvényesei, valamint a többi érintett számára.
A MOL-nak független társaságként kiváló jövője van és elkötelezett saját, sikeres stratégiájának végrehajtása mellett, mely magasabb, fenntartható növekedést és értéket teremt részvényeseinek, ügyfeleinek, dolgozóinak és a többi érintettnek.
Egy külön tőzsdei bejelentésben a MOL a mai napon közzétette a Társaság kiváló organikus növekedési kilátásait és új osztalékpolitikáját.
Közzététel időpontja:
2007-07-16
Ennyi pénzért ajándék bárkinek, csak menagement bebizonyította, hogy ők döntik el ki lehet jó befektető és ki a nemkívánatos. Minden oil cég megduplázta osztalékát, mol öt éve nem fizet, hát így tényleg nem tudom kinek kellene
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.