Előjegyzés nélkül lakosság vásárolni MKB részvényt nem tudott, a céges tulajdonosok el nem adnak, így venni sem lehet mint ahogy látszik de eladó nincs csak vevő 😁
Bocs, de szvsz a tőzsdei bevezetés májusban volt, és a nyilvános értékesítés hiánya akkorra volt értendő, nem pedig mostanra, amikor elvileg a kereskedés maga indul el.
már én is látom, de kereskedést még nem látok... Pedig sokan vennének 2366-ért is. Az valami maximum? Vagy miért nincs bent egy tisztességes 5000-es ajánlat?
"Csengetéssel nyitották meg ma a Budapesti Értéktőzsde székházában az MKB Bank részvénykereskedését. Nagy nap ez a tőzsde életében, a hatodik legnagyobb piaci kapitalizációjú cég jelent meg a BÉT standard részvény kategóriájában az MKB Bank tőzsdei bevezetésével - mondta Végh Richárd, a BÉT vezérigazgatója." Tessék! Csengetés meg minden. Nagy nap ez a mai! De miért is? :-) Milyen részvénykereskedést nyitottak meg? Lehetséges, hogy csak én vagyok túl finnyás de nálam a részvénykereskedés megnyítása azt jelenti, hogy lehet a részvénnyel kereskedni. Ez ilyen unortodox nyitás lehet :-)
Lefújták a bulit: "A tőzsdei bevezetéssel egyidejűleg nyilvános részvényértékesítésre nem kerül sor." Forrás: hvg.hu/gazdasag/20190617_Tozsdere_megy_az_MKB
MKB Bank