MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
volt egy másik ítélet is ami a szállítás miatt született. egy bizonyos ülésszám alatt szabad szállítani fölötte tilos. egy helyen nagyobb busszal szállítottak....így egyből levezették ezért nyert a FIDESZ! :)
Imadom ahogy megvan egy koncepciod ( a fidesz barmit tesz az jo barmit mond az ugy van ) es ehhez epited fel a vilagod. Tenykent kezeled hogy Soros azert tamogatta a Fideszt mert var vissza valamit de termeszetesen semmit se kert 1990 ota egeszen 2016 ig. Na ekkor a Fidesz nemet mondott neki mert ok az igazsag bajnokai. Ok nem korrumpalhatoak. A Felcsuti polgarmester meg teljesen szabad versenyben nem ert el semmit 40 eves koraig de a "g..i" gate utan 4 ev alatt 0.1 milliardrol 400 milliardta not a vagyona es mindezt csupan allami beruhazasok allami hitelek altali felvasarlasok altal. De itt se tortent korrupcio. Csak a Soros akarta korrumpalni a Fideszt 30 eves befekteteskent most amikor 80 eves.
Persze, hogy az. Én az ellenzéki pártok helyében biztosan kiírtam volna nagy piros betűvel minden szavazókör bejáratához. Így meg az történt, hogy a delegáltak is hibáztak.
Tehát kívánod a kötekedést. Ezt abból gondolom, hogy a 10 ezer forintos Erzsébet-utalvány, illetve a 10 ezer Ft-os téli rezsicsökkentés egyértelműen nem fér bele a propaganda szó jelentésébe. Tehát kijavítani ezt nem kötekedés, csak a valósághoz való ragaszkodás. Szerintem tekintsd gyorsan kötekedésnek a tévedésed kijavítását, és "lépjél" gyorsan!
Mondom én, hogy lesz! :) . én pedig mondhatom, hogy egyhúronpendülünk kérte pénzért szavazzak rájuk? :) Miért nem kérték el az adatait? Szerintem pénzt elfogadni szavazatért is bűncselekmény!
"énzt kaptak egyes választók azért, hogy a Fideszre szavazzanak Pécsen. A Kúria múlt pénteken hozott határozatában kimondta, hogy megsértették a választási törvényt a 040-es számú szavazókörben. Az újság szerint Aáprilis 8-án reggel a szavazóhelyiségbe belépett egy férfi, felvette a szavazólapot, és a szavazatszámláló bizottság tagjaitól kért segítséget, elmondva, hogy neki Hoppál Péterre kell szavazni, ezért kap pénzt. A bizottsági tagok elmondták neki, hogy ebben a választókerületben nem is Hoppál, hanem Csizi Péter a Fidesz jelöltje. A férfi ezek után kiment, beszélt az utcán várakozó kisteherautó sofőrjével, majd visszament és leadta szavazatát. A történteket csak nem hivatalos jegyzőkönyvben rögzítették."
értem... az én feltételezésem nem helytálló...igaz a történelem eseményei igazolnak.... . gondolom majd az ellenzék is talál "valakit" aki "eskü" alatt vallja, hogy ő a 10000 Ft miatt szavazott a FIDESZ-re! :))))
"Jól mutatja ez az összefoglalás is, hogy Soros bízott abba, hogy majd egyszer ezeknél a fiataloknál is benyújthatja a számlát" . Feltételezés. De te nyugodtan kezeld ezt is tényként. Már megszoktam.
Több mint 8 millió ember halhat éhen Jemenben Több mint 8 millió ember halhat éhen Jemenben az évek óta tartó polgárháború miatt – közölte az ENSZ Világélelmezési Programja. A 29 millió lakost számláló ország népességének ez csaknem az egyharmadát jelenti. Óriási pusztítást végzett a jemeni polgárháború az ország északnyugati részén lévő Szaada kormányzóságban. A harcokban piacok, utak, farmok és kutak pusztultak el, vagy rongálódtak meg. Emiatt nehéz üzemanyaghoz jutni és elszállítani a terményeket.A húszi lázadók fellegvárának számító területen fontos ágazat az élelmiszertermelés. Vidéki részein mégis régóta gondot jelent az alultápláltság, ami a polgárháború kirobbanása óta még elterjedtebb lett a gyerekek körében.A nők halálra vannak rémülve, ha meglátnak egy repülőt, amiből minden órában elhúz fölöttünk egy. Békében és biztonságban szeretnénk élni – mondta egy halász."
Ez a szokásos stílusod! Lovagolsz a szavakon, és sohasem magát a folyamatot nézed! Amennyiben most Orbánék nem támadhatnák azért Sorost mert a KILENCVENES !!!!! évek elején mint kezdő új fiatal politikai erőt támogatta és most elvárja cserébe hogy a TÖRVÉNYEK felett szabadon tevékenykedjen..... . ezt nevezik KORRUPCIÓNAK . ami ellen te is és más is oly vehemensen harcolsz!
A Fidesz maga (még nem pártként) közel 4 millióhoz jutott a Soros Alapítványtól, ami mai értéken majdnem 125 millió. Ebből jutott az országos hálózat kiépítésére is, irodákra, irodaszerekre, berendezésre."
.
Mit írtam?
Soros befektet a JÖVŐJÉBE!
Nem önzetlenül adta? Meg kell majd egyszer szolgálni? Mert ha igen, akkor teljesen jogos minden civil szervezet "beszántása" ami hozzá köthető!
.
Jól mutatja ez az összefoglalás is, hogy Soros bízott abba, hogy majd egyszer ezeknél a fiataloknál is benyújthatja a számlát mint ahogyan minden más országban is tette .....
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.