MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Engem nem zavar, ha szdsz3., de nem az... Végre van pártom! Én is emlékszem, mikor a fidesz vinnyogott, hogy gyurcsány putyinnal találkozott LOL Azóta putyin hazajár drága vezérünkhöz;)
én még emlékszem olyanra amikor a FIDESZ-t kívülről az önkormányzatban egy JOBBIK képviselő szavazatával támogatta. Az MSZP teleszájjal kiabálta, hogy végre kiderült és összenőtt ami összetartozik! . most meg csak összefogás....dehogy koalíció... :))) . nagyon megy az, hogy nevezzük másnak és akkor más lesz.... , nem, nem lesz más! . A MOMENTUM az SZDSZ.3 ! . azt meg a bölcsiben érdemes magyarázni, hogy pár fiatal málnázás közben eltervezi, hogy pártot alapít. a párt pedig tisztán az ő erejükből pár hónap alatt országosan mérhető lesz... és pár év alatt 2 képviselőt ad az EP-be! :)))) . talán a bölcsisek még ezt elhiszik. de én már kinőttem abból a korból! :))))
Pár éve nem gondoltam volna, hogy lesz rosszabb vezetője az országnak, mint gyurcsány. Nos, lett:( Sokan gondoljuk így, a Momentum is. Gyurcsányról meg annyit: - ha lopott, akkor a fidesznek volt 9 éve felgöngyölíteni; - ha lopott és a fidesz nem derítette ki, akkor a fidesz embere; - ha nem lopott, akkor jobb, mint a fidesz slepp (ezt a verziót tartom a legvalószínűbbnek). Üdv, egy Momentum-szavazó
a momentum soha nem volt a baloldal ellen, hát MSZP-s tanácsadóik voltak az elejétől fogva egyébként az osztrák neos mintájára jött létre, ami vállaltan liberális (balliberális)
A migránsok vagy bevándorló hátterű emberek a német lakosság 35 százalékát fogják alkotni 2040-re – írja a Deutsche Welle a német munkaerő-piaci és foglalkoztatási kutatóintézet (IAB) munkatársára hivatkozva. Az IAB migrációval foglalkozó részlegének feje, Herbert Brücker szerint jelenleg a németek negyede rendelkezik migrációs háttérrel, ez húsz éven belül 35 százalékra emelkedhet, de akár a 40 százalékot is meghaladhatja. Brücker felhívta azonban a figyelmet arra, hogy ez a tendencia a nagyvárosokban sokkal inkább érvényesülhet. Amit most jelenleg a nagyvárosokban látunk, az a jövőben az egész országra jellemző lesz. Egy olyan városban, mint Frankfurt, a lakók 65-70 százaléka migráns lesz.Amit azonban ezután mond Brücker, az finoman szólva sem bizalomgerjesztő. Véleménye szerint ahhoz, hogy a német gazdaság ne omoljon össze, 2060-ig további 400 000 (szakképzett) migránst kellene befogadnia."
?????????? te érted amit írsz? a MOMENTUM a megalakulásakor az MSZP és a DK meg a FIDESZ megbuktatást tűzte ki célul! . erre most velük mármint az MSZP-DK-val van koalícióban. a többi szdsz (családi) szálat már ne is nézzük
Nem, nem lehet. Nem SZDSZ-esek alapították. A DK-t volt MSZP-sek alapították. . A KDNP is a szemétdombon van, csak még a fityesz a felszínen tartja egy kicsit.
Mivel a Momentum újonnan alakult, nem valamiből vált ki, ezért nem lehet valaminek az utója. A DK lehet, a Jobbik lehet, az MSZP lehet, de a Momentum nem. Ennyire egyszerű, csak nem akarod érteni.
de miről is döntött a bíróság? :)))) . arról, hogy volt-e joga dönteni annak a szintnek ahol a döntés született. magát a döntést nem vizsgálták. ráadásul a döntésben a "láthatatlan EU alkotmányra" hivatkoztak.... arra ami nem létezik... így az alapján mondták ki, hogy az a szint dönthetett. . te érted? :)))
Kizártnak tartom, hogy tudja mi folyik. Egy bábfigura volt, akit zsarolással raktak oda és végig azt mondta, amit mondania kellett. Most már végre pihenhet majd.Mindenkinek jobb lesz így.
Nem érti a többség és kisebbség fogalmát. Ha valaki kisebbségben van, akkor be se menjen dolgozni.Kár ezt ragozni, teljesen felesleges a jelenléte. Fingja sincs a felelősségről. :)
Amit az EU bíróság döntött, azt még értettem, bár nem értek vele egyet, ezt viszont már nem is értem. Azért veszélyes az ilyesmi, mert ha a hülyeségnek következményei vannak, akkor azok is hülyeségek lesznek. :)
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.