MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
"ez persze az óóóóóóóóóóóórbánviktorra nem igaz" hiszen gimis kisz elnökként szerves része volt a diktatúrának azoknak az embereknek a sorába állt be, mint pol pot, mao, sztálin ja, amúgy a gulyáskommunsták jófejek, főleg azaz apró antal meg az a horn gyula
Akkor beszéljünk Pokorni családjáról? (Akit tisztelek és a polgármesterem, illetve tanárom.) Nekem ezt tanították hittanon: „A fiú nem bűnhődik az apa bűne miatt, az apa sem bűnhődik fia bűne miatt. Az igaz azt kapja, amit igazsága érdemel, a bűnös pedig azt kapja, amit bűnéért érdemel.” (Ez. 18.20)
és? . Fekete-Győrnek meg 8 éves korában a nagypapija adott tanácsot. nem olvastam, hogy ezért kritizálnád! most meg senki sem tudja, hogy ki látja el tanácsokkal.... én bízom benne, hogy egyszer ki fog derülni! . vagy neki lehet másnak nem? :)
tudod a gimis KISZ titkár Orbán millió embernek tette KISZ-esként tönkre az életét..... . ellenben a MOMENTUMOS Fekete nagypai csupa jót vitt az emberek életébe megyei MSZMP pártvezetőként! :(((((((( . a wikin utána lehet nézni.
itt egyedül te vergődsz :DD gimis orbán te szemét? apró antal? se hall selát a ballib, nem érdekli hiszen ott a gimis óóóóóórbán aki 15 évesen komcsi!!!
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.