MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Itt két állítás keveredik. AZ egyik, amit valamelyik nap hallottam, miszerint Németországból már többen jönnek vissza, mint mennek ki. A másik pedig, amit már tavaly is állítottam, hogy a jövőben a fejlett országokból sokan fognak hozzánk települni. Kezeld külön a két dolgot! :)
Arra azért adhatnál magyarázatot, hogy miközben az Orbán hozza ezerszámra a migránsokat, mégsem tudjátok növelni a lakosságszámot! - Azt sem értitek, ha növekszik a születésszám, az csak migránsok betelepítésével szabályozható! Szerintem meg a multiknak van szüksége fogyasztókra és még drága pénzzel is hajlandók ezt a politikát támogatni!
Nem akarok semmit se elhitetni. Nekem nem fajnak az ukranok vagy vietnamiak. Viszont fura latni ezt a hatalmas ellentetett a vagyalmok es a valosag alakulasa kozott.
"Ehunni! Mit találtál ebben olyan érdekesnek?" . Azt hogy 2015 ota bevandorlo meg ide "menekulo" nyugatiakrol megy itt is az almodozas illetve sokak mar kijelenteskent mondtak mar 2 eve es tavaly is. Ehhez kepest semmi. Kozbe meg az igazi mozgasok amik tortennek azt kb letagadjak. Bejott 5 ev alatt 16 ezer azsiai es ebbol csak 2000 kinai. Es bejott 17.000 ukran. De ez elhanyagolhato mert jonnek majd a nyugatiak. Oszt osszesen nincs 1500 se beloluk mert 1400 horvat felfert a listara. Nemetek szama meg 1700 al csokkent 2015 ota.
Mivel ukran allampolgarok illetve azsiaiak igy feltetelezem ugy nulla. . Adatok vannak orszagonkent hanyan vannak itt de csak egy bizonyos szintig irta ki a ksh. Ez a szint 1000 alatt volt es nem volt kozte a francia. Ahogy volt foldreszenkenti osszefoglalo is.
Te alitottad hogy mar tobben jonnek vissza nem en. En csak eves adatokat tudok amikor kiadja a nemet osztrak statisztikai hivatal. . Ird akkor hogy szerinted MAJD tobben FOGNAK visszajonni ( egyszer amugy biztos ). De nem hogy tobben JONNEK vissza.
Na ebbe már bele tudok szólni. AZ én véleményem, már tavaly is ez volt: igen, a fejlett országokból sokan fognak hozzánk költözni a jövőben. Ezt így el tudod fogadni? :)
Fingom sincs, hogy mikortól. Nekem nincsenek olyan pontos adataim, mint neked. Te figyeled a hivatalos adatokat nem? De legyen ahogy te akarod. Mondjuk tegnap kiment 5 ember és bejött 8. Így jó? :)
Vagy mint az ide menekulnek a franciak meg nyugatiak. Aztan a KSH szerint franciak 1000 en sincsenek a nemetek meg egyenesen csokkentek 5 ev alatt. Persze ukran es azsiai az not jo 20.000 el de az nem fontos azok nem jonnek csak a nyugatiak menekulnek ide.
"Mindig fognak menni, de már többen jönnek haza. " . Mikortol is? Mert ezt mondtak tavaly elott is meg tavaly is itt par forumtars es csak arrol jott hivatalos kulfoldi adat hogy nott 10.000 el mindket evben csak a 3 fo orszag ( UK Nemet es ausztria )
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.