MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Az adófizetők pénzének "elköltése" mindig lopás volt és az is lesz. Teljesen mindegy, hogy a Fáraó teszi, a királyok, császárok, diktátorok, kormányok vagy liberális szakértők. Én azt vallom, hogy az adó azért kell, mert oktatáshoz, egészségügyhöz és rendhez minden adófizetőnek joga van. Az ideológiákhoz (értsd hazugságok), teljesen képzetlen vagyok. Hálistennek. :)
Ja, üzlet. Valahol olvastam, hogy Máriánk kb. 800 Ft-ért árult lapját pédányonként kb. 3000 Ft kormányhirdetéssel tömték ki... Tényleg üzlet, nem lopás...
"Nem hiszem, hogy számít a média." . Egy retegnek nem is masiknal viszont eleg sokat. Hogy tudd mennyire szamit nezd meg a nagy allami leepitesben melyik allami szerv volt az EGYETLEN amit nem hogy 10%al leepitettek hanem meg bovult is. . Amugy amennyire szerinted nincs hatasa annyira latszik hogy masok szerint igenis nagy. Pl a kormany tiz milliardokat szan ra eves szinten.
Emlekszel esetleg az anno EU altal vegul elkaszalt Doveho-ra. Durvan progressziv kulcsal ugy hogy a Lazar baratjanak cege fizetett volna kb 20 millat. A tobbi nagy ceg meg 300 millatol milliardos szintig. . Reklamadot is kb igy kepzeltek el anno. Simicskaval osszevesztek aprilisban a torveny kijott ra 2 honapra Augusztusi ervenybelepessel. Ahogy kov evben a plakathirdeteseket is ujraszabalyoztak.
"Nem hiszem, hogy számít a média" . Akkor szerinted miért tett meg mindent a fityesz a média megszerzése/megszállása érdekében? És miért beszél ellenszélről Orbán?
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.