MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
"A rendkívüli csúcstalálkozón az Európai Unió állam- és kormányfői megüzenték az Európai Parlamentnek, hogy - ugyan nem bojkottálják a csúcsjelölti rendszert, de az Európai Bizottság elnökének személyére, a legfontosabb uniós posztra, ők tesznek javaslatot. Donald Tusk a tanácskozás után úgy fogalmazott, hogy a csúcsjelöltség nem kizáró ok, sőt növeli az esélyeket, de nem jelenti azt, hogy automatikusan valamelyik csúcsjelölt lesz az Európai Bizottság elnöke."
A németek több mint kétharmada szerint nem alkalmas a kancellári tisztségre a kormányzó Kereszténydemokrata Unió (CDU) új elnöke, Annegret Kramp-Karrenbauer (AKK). A Forsa közvélemény-kutató társaság adatai szerint a német választók 70 százaléka úgy véli, AKK alkalmatlan a kormányfői munkára, és csupán 19 százalék gondolja, hogy alkalmas. AKK-t a pártja és a bajor testvérpárt, a Keresztényszociális Unió (CSU) szavazóinak többsége sem tartja megfelelőnek a kancellári tisztségre, a Trendbarometer nevű kutatássorozat új mérése szerint a CDU/CSU szavazóinak 52 százaléka gondolja így."
Lesz is látványos SZINLELT ELŐVÁLASZTÁS NA MEG EGYÉNI SAJÁT JELÖLTEL A MOMONTUMNK NEKEM AZ JÖN LE!! Internetes dolog bevonzza Őket Igaz eddig se kértek ehhez külső Hitelesítőt...Akkor meg szabad a pálya...::))) Ez a mi játékunk ne szóljonak bele! múgy se Előválasztási Trv. semilyen Hitelesített alapját még ki se dolgozták nálunk!! Na ez még csak egy Privát szavazás!!! ::))) Magamnak állítom elő bocs. gyártom le!!
Van itt valahol leírva poziciónkat Feladva Ennyit Elértünk volna! Egy tömbbel is!! -akkor ki a summák!! Valahol úgyanigy/hasonló móddal kormánybuktatást tudtak elérni!! Dehogy kapnak Ők észbe!! áhh nem töröm én ezen az agyam..
Nekem bajom van valakivel én megyek az ügyvédhez!! Azt meg várhassa 16 ügyvédet lefizessek!! Mennyi embert szeretnétek még etetni(nem kis pénz Eus Ügyészség) elllenzéki oldalon ezt a műsort választva!! Van akkora bürökrácia anélkül is! Én adok el Én választom az ügyvédet.. jó,hát ezzel tisztába vannak sokan!! Ki a jó Istentől származik O forintért megannyi Hitel!! Fidesz idejébe ilyen 100%-ba nem volt!!! Tessék összevetni a Hirdetéseket,ha nem hisztek nekem visszamenőleg persze Mert a Fidesz is adott Hitelt. 2002 előtt!! Ilyeneket azé könnyen nem moshatunk össze!!
Nem így kellene ezt megírnod Nekem,felesleges volt elmenem szavazni!! -mi a csodát tartotoktól egymástól!! -Jó hát ezt csak ítthon zajlik!! Euba Orbán ellen kell szavazni abba elsők vagytok!!Nem is szorúl ez magyarázatra!! Nem is kell szembenézni senkinek semmivel!! Teszemazt lennék Spanyol adok egy negativ terhelő vallomást más Országra!! Tudod milyen könnyű lezsirozni ellenem tegyenek KRITIKÁT! Megtalájuk,megtalálják egymáson (megtalálja a zsák a foltját) Értem én """csordaszellem""" mért volna kötelező!! (Szirén hangok azt súgták előre fideszből kevesebben fognak elmenni) Vezető(nagyobb) pártnak voltak aggodalmai.. -Eus választás ellőtt megint bekeményítettek! Nekünk bizony nekünk!! -na meg a Sargentini se bírta már Fidesz győzött Ő meg Eus választásra gyúrt -Lásd Sargentini jelentés!! Hát itt meg más nemzet mellé álltatok!! Persze,mert Eus Párcsalád!! Na ezen se kell már elgondolkodni! Hamarébb bevésitek/átadjátok a magyar gyülölő szavazatokat!!Gondoltátok Nem is kell már helyt állni!! Minek megy ilyen képviselő magyarokat képviselni EZ NEM AZ SZÍN LEJÁRATÁS
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.