MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Tehát az RTL híradója - amiben jó esetben van 10 perc politika - egyenértékű az M1,M2, Kossuth rádió, megyei lapok, utcai plakátok, satöbbivel? Ugye ezt te sem gondolod komolyan?
dehogy nem gondolnak Ők ebbe bele (van&kész) Osztrák Szabadság Párt ezért kapott útilaput Külföldi tulajdonossal behozná saját TV-vét -na akkor RTL tudtommal Német tulajdonú!!! Szegény népet sajnálom tudja is MILYEN POLÍTIKAI VETÜLETBEN LÁSSA A HÍREKET.. Hát akkor liberális körökbe meg mindent szabad
a média túlsúlyról beszéltünk..... . ami ugye nem igaz....mert az RTL-t többen nézik mint az összes többit együtt.... . így marad a darabszám és nem a nézettségi adat...... :)))))
Uszak ezek Gazdasági váltság előtt is az ADÓSSÁGBA Otp miből Tőkésítették IMF Hielből... Már gazdasági váltság előtt saját berkeken belül FIGYELMEZTETTEK KIAPAD AZ ÁLLANHÁZTARTÁS.. NA MONDTÁK IS HU,DE JÓ JÖTT LÉBAN BRADER megfeküdt Nevezhetem Usa gazdasági váltság kirobbanása(Előtte/korábban nálunk ez megérkezett!!
???????????? . Simicska miért adta el a médiáit? Az MSZP? ezek kereskedelmi médiák. adják veszik őket. 2010-ben mi volt a FIDESZ-nek?????? ja és az korrekt választás volt...... nekem mintha rémlene valami APEH ellenőrzés Orbán ellen valami VÉLETLEN program alapján.....vagy az még 2006 körül volt? meg az a kisfilm amit a választások előtt vetítettek róla..... . hiába az idő csodákra képes.....
Úgy,úgy nem alkalmat kihasználva(alkalmasint) Őnkorira összebújni..Kivirágzik a pozició ebből gondoljók Ők.. Ezt a szerepet meg eldobták/feladták Eus választáskor!! komoly ez gondolja magába a Honffitársunk!! Sziaztok..
Ez mellébeszélés amit csinálsz mivel az ellenzéki pártok sem képviselik kevésbé a választókat mint az állampárt.Arra adj választ hogy mi szüksége a fityesznek erre a média és anyagi fölényre ha ők amúgy is a zembereket képviselik, tehát enélkül is tudnák hozni a 49%-os 2/3-ot.
Addig lesz a FIDESZ kormányon még az ellenzék ezt hiszi...... . akkor lesz kormányváltás amikor az ellenzék a választókat képviseli és nem a saját elképzelésüket..... . ez sem atomfizika! :)
Azért mert 2010-ben nem uralta senki a média 90 %-át, nem kampányolt a kormány közpénzből az mszp mellett, az mszp nem költött 100 miliátdos nagyságrendeben a kampányra.Értem én hogy tetszik neked ha nem tiszteséges versenyben győz a pártod, de attól még magadat csapod be ha azt gondolod hogy ennyien szeretik a pártodat.
2010-ben miért sikerült? . nem unalmas még mindig ezzel magyarázni a rossz bizonyítványt? . továbbra sem értitek, hogy nem az ellenzék választ hanem a VÁLASZTÓPOLGÁR! az álmos könyvek szerint azt pedig nem szerencsés egy választás előtt lepatkányozni..... ahogyan birkázni és agymosottozni sem.....
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.