MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Hogyne lehetne. Viszont ha ilyen lényeges dologban eltér a véleménye, akkor ezt a többiek esetleg úgy élik meg, hogy nem is annyira közéjük való és ez esetleg a bizottsági posztok elosztásánál is látszik (de szerintem volt ott még más is annak idején, amivel Viktor szembement a többséggel).
Szerintem nem fogtad fel:) A lényeg amire ki akartam lyukadni, az az, hogy majd az érintett országok eldöntik, hogy mit akarnak (hazaküldést, sariát, együttélést, polgárháborút, stb.) és ebből a szempontból tökmindegy nekik, hogy Viktor éppen miről halandzsázik, mivel semmilyen hatása nincs az ő esetleges döntésükre.
??????????? . ezt nem értem. akkor minek a tagság, ha nem lehet eltérő véleménye? nem kellene ennyi embert kiküldeni és fizetni! kimegy az adott párt listavezetője és az ő "gombnyomása" 13-at ér! . a klárikáé pedig 4-et!
akkor a lakosság bepipul és olyan vezetőket választ, akik megoldják a problémát (akár a "migránsok" hazaküldésével)." . . sajnos ezen a lehetőségen már túl léptünk.... az a megoldás ami maradt.... azt pedig inkább kerüljük el bármi áron! :(((((
Ez jó elmosolyogtam!! Ha majd Tele leszünk migránsokkal Néplázadással (megoldani/megoldjuk.. jaj ez szűrreális.. (ADDIG MÉG BELEFÉR) KIÜZZÜK!!! Na értem már.. Eddig még alig van a pohárba, nem számit..Sokat felfogtam azé!!
Másként nézve, ha nem támogatod a frakció együttes jelöltjét, akkor mit vársz? Mi lenne azzal a fideszessel, aki az országgyűlésben nem támogatná valamelyik kormányjavaslatot?
És ha majd elér egy bizonyos szintet az elégedetlenség, akkor a lakosság bepipul és olyan vezetőket választ, akik megoldják a problémát (akár a "migránsok" hazaküldésével). Ezt majd ők megoldják, de semmi szükségük arra, hogy a probléma által nem érintett ország vezetője folyton beledumáljon, vétózzon, stb., nekünk meg kurvára nincs arra szükségünk, hogy itthon meg folyamatosan pánikot keltsen és kigolyózza magát az EU vezető pártszövetségéből (az orosz és kínai kapcsolatról nem is beszélve).
Mért, idáig volt? Ő volt az egyik aki nem támogatta az isiásost......és mégis az lett a góré! Komoly biztosi posztunk volt? . akkor mi a probléma, hogy kifelé tekingetünk a brigádból....
Nem írtam arról. én azt írtam, hogy a HHH réteg okoz problémát, ha már egy adott térségben nagy számban jelennek meg! . és itt a létszám a lényeges!!!! az nő most az EU nyugati részén egyes térségekben rohamosan! . olvastad a napokban a bemásolt cikket? rendkívüli (fiatal nő) haláleset történt egy menekültszállón és a német rendőrség NEM MEHETETT BE HELYSZÍNELNI! Nem engedték be őket az ott élők! És a hatóság úgy döntött, jobb a békesség és hagyta..... . szerinted ez 10 éve elképzelhető lett volna?????
Szegény Weber és EPP, majd leszalámizzák őket a gonosz libsik...Szerintem nagy valószínűséggel meg inkább az lesz, hogy a németek és franciák nagyjából előre megegyeznek a posztokról, aztán a többi tagállam meg a frakciók némileg majd cizellálnak még rajta (egyelőre csak annyi biztos, hogy Viktornak semmi beleszólása sem lesz).
"az a baj, hogy ők "emberbaráti" "meggyőződéssel" rendelkeznek.... legyen az bármilyen kisebbség... akkor is azok érdekét kell védeni a többséggel szemben" Tévedsz, szó nincs erről, annyi van, hogy a kisebbségeket sem szabad elnyomni.
Zöldek? Azzal a "vékony zölddel" a külsőn és belül VÖRÖSEN? . Szép lenne!!!!! . MSZP-SZDSZ koalíció? Rémlik mi lett a sorsa? Az MSZP 1994-ben!!!!! önállóan kormányképes volt! és összeállt a liberálisakkal..... . Weber és a EPP is megteheti ........ . olvastad a két cikk részletet amit az előbb idehoztam? azért nem lesz ez egyszerű menet....
az a baj, hogy ők "emberbaráti" "meggyőződéssel" rendelkeznek.... legyen az bármilyen kisebbség... akkor is azok érdekét kell védeni a többséggel szemben .. .a többség érdeke sérülhet..... de a kisebbségé sohasem ez a "vallásuk".... . POZITÍV DISZKRIMINÁCIÓ . szokták írni.... rendben... de csak úgy tudsz valakiket pozitívan diszkriminálni, hogy másokat azzal negatívan diszkriminálsz! . 2015-től kezdve ez megy itt..... . JOGUK van JÖNNI! írják..... . igen, írtuk, az első BIZTONSÁGOS országig! . és itt elakadunk....
Figyu már, pont te írtad a roma problémát. Evidens és egyet is értek veled, hogy azoknak van a legtöbb bajuk ezzel a problémával, akik a legközvetlenebbül találkoznak vele (és a legtöbb ismeretük is) nem véletlenül olyan népszerű Borsodban pl a Jobbik. Szerintem ugyanez van a muszlim bevándorlókkal is, így amikor Viktor tanácsokat osztogat nekik, az kb. olyan mintha ők magyaráznák el nekünk, hogy mit csináljunk a romákkal.
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.