Ugyan már! Korábban 18 m db-ot kapott és most eladott belőle egy keveset, kihasználva egy emelkedő hullámot! Ezért ment volna a forgalom fel azokban a napokban, ezt ugye senki nem gondolja komolyan?! Egy FB tag nem lehet ilyen h..e! A DMKer részvényeiből miért nem adott el? Ott is FB tagsága van ha jól tom!
A MEGAKRÁN Kereskedelmi és Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (8060 Mór,
Nemes u. 23.; cégjegyzékszám: Cg. 07-10-001492; a továbbiakban „Társaság”, „MEGAKRÁN Nyrt.”)
tájékoztatja a tisztelt Befektetőket Vitkovics Péter, a Társaság Felügyelőbizottsága és Auditbizottsága
elnökének, mint vezetői feladatokat ellátó személynek a Társasághoz 2024. május 24-én érkezett
bejelentéséről, amely tranzakció következtében Vitkovics Péter MEGAKRÁN Nyrt. törzsrészvényeinek
száma 17.750.000 darabról 16.000.000 darabra változott.
mind1 mit mondanak az ellenszurkolo droidok, en is ugy erzekelem jo iranyba tart a folyamat! a 2 hettel ezelotti felpattanas semmilyen nagytulaj kiszallasat nem jelentette, nemtudom kitalalta ki az a hulyeseget! hajra megakran baby!!!
Ha vki pl(mint én) hisz abban hogy a Deltát visszahúzzák 100 ft-ig majd egy kis funda hírrel akár 120-ig, akkor ennek a részvénynek is elmehet az árfolyama oda ahol akkoriban volt amikor a Delta 100 ft közelében. Semmi köze persze a 2 részvénynek egymáshoz, csak példaként hoztam fel. :) Mondhattam volt a DM-Kert is, ott már több közös pontot lehet találni a 2 cég között... :) de a story most nem ott van(még).
Szerintem jöhet hamarosan az újabb forduló. A kis részvényekben is megindul a felhalmozás, majd az emelkedés sem marad el. A 2021-es emelkedésnek nem tudom volt-e vmi magyarázata, de én is látok hasonlóságot ebben. tavaly az Opusban, majd az AW-ben, idén a Deltában(ai még nem fújt ki szerintem!!) és most ebben látom hogy érdemes 5-6 forintig felhalmozni(saját véleményem), már ha van miből. :) A cég fundamentumai nem rosszak, a gazd.környezet nem lenne rossz táptalaja az eredményességnek, és a részvények emelkedésének de csak ha a nagy részvényesek is szívesen látnának magasabban a r. árfolyamot. A kérdés...mindig ugyanaz. Akarják-e? ;)
Megakrán Nyrt.
Bevétel: 1.452M Forint
Adózott eredmény: 10,5M Forint
Saját tőke: 798M Forint