nem ertem ennek mi ertelme h egy rv tarsasagnak ilyen hulladek legyen a rv erteke es teljesitmenye! kinek jo ez? tulajoknak is tobb 100 millio dbjuk van, oket sem erdekli??? vagy ennyire nincs beveteluk?
Talán hogy megvédjük azokat, akik még nem vettek bele, de keresnek valami értelmezhető papírt.... A tech. elemzés egy dolog, a funda meg egy másik dolog... a tőzsde pedig (szerintem) 80% lélektan 20% matematika :) De sokk sikert mindenkinek aki ezzel küzd!
ez okeeee, ezt kb mindenki tudja...de miert kell troharkodni azzal aki belevett s szurkol...esetleg felfele beszeli:D de a 2024es technikai elemzés akkor is a standard/"straight"vektoros emelkedést mutatja, ezzel pedig nem lehet vitatkozni, az matematika
Mindig mondtam , de nem hittétek: soha semmire nem vittétek! :D :D Beindult a rally !!!!! 4,2 !!! Ez egy vicc papír tesók, nehogy belevegyetek nagy lóvéval!
Ezeket a hozzászólásokat is lehetne kezelni ! de a chart szerint fordulni fog! eddig ment a gyujtogetes! MEGAkran up!!!!! vegre!!!! tobbek velemenye szerint is ha igy haladunk bekerul a premium kosarba es akkor skyrocket!!! a megakran meghatarozo helyzete meg erosebb lesz kelet europaban es a vatikanban! az Eliott23 kitorest mutat, es a chart ritkan teved! kiv leszek a heti produkciora!!!!! lebombaztak ukrajnat, mennyi epitkezes lesz ott, melo lesz boven
valószínű beleszerelmesedtél ebbe a papírba, pedig mint kiderült a felhúzás csak azért volt hogy a tulajdonos tudja rád és még sok kisbefektetőre szórni. amint a hír kijött én innen le is léptem 4ft alatt esetleg visszaveszek de csak kis pakkot. sajnállak egy kicsit mert végignézheted a többi papír emelkedését.
nagyon sok rossz karmát csinálsz magadnak ezzel az allando csicskito es karorvendo hozzaszolasaiddal, csak elore akartam szolni! megprobalhatnal alazatos lenni, hajra megakran....Hare Krisna!
Megakrán Nyrt.
Bevétel: 1.452M Forint
Adózott eredmény: 10,5M Forint
Saját tőke: 798M Forint