Valaki rendesen kitárazott a végén. Vettem is egy keveset. Remélem megtámasztják a
spekák. Tudom hogy kb feleennyit ér, de hátha. Akár már hétfőn meg lehet
8% haszon.
Tudtok vmit arról mi van a cryptos ötletükkel? Volt erről az elmúlt 1 évben bmi hír is? Vagy csak az én figyelmem kerülte el? Az eredménye nulla, a kommunikáció is,... nem értem miért kell az ilyen cégeket behozni a tőzsdére vagy ha bejönnek akkor érdemes lenne a cég vezetőit tájékoztatni arról mit jelenthet a cég életében a tőzsdei jelenlét?! Ha itt vannak akkor legyen értelme, láttassák magukat. Ha van értelme. ha meg nincs, akkor az egyértelmű üzenet a befektetők felé. Én emiatt fordultam el attól hogy itt részvényes legyek, pedig volt szándékomban, tartósabban. Ezt kellett/kell megtanulnia az AW-nek is meg a többinek is...Addig viszont csak vkik/egyesek játékszere (mint a mai kereskedési bohóckodás) marad a papír.
Árfolyam 4,2 huf! Sajnos ha egy cég ennyire nem kommunikál a befektetőkkel, ennyire fölösleges a BÉTen, az árfolyama is előbb utóbb a helyén lesz árazva. 4 ft fölött úgy néz ki nincs helye, senkit nem érdekel!
Ez egy vicc papír...több jobb sztori is van a BÉTen, mint ebben poshadni...még a dolgozóit sem becsüli meg, nemhogy a részvényeseket... Aki tud húzzon innen gyorsan
Ezt az egész kócerájt adják el Lölőnek, rögtön lesz megrendelés. Nem tudom minek jöttek ezek a tőzsdére, siránkozni! Valami konkrét jövőképet azért illene a részvényesek felé felvázolni.
Neked mi bajod? De tényleg? Miket veszel Te?? Megakrán, Pensum, DM-KER...tipikus ezeket még (vagy sosem) NEM szabad piszkálni trágya szánalom cégek...Valami nincs rendben az értékrendeddel, persze azt csinálsz amit akarsz, ülhetsz éveket egy papírban amíg kedved szottyan :D De ha már itt vagy kereshetnél pénzt is nem?
Nos, ez nem lett nagy meglepi. Sajnálom! Lehet hogy a Megakránnal nem lehet keresni mint részvény,inkább dolgozni kellene odamenni a jó bérezés miatt! A jövőben azért jó lenne ha ilyen eredményt nem növekvő létszámmal és nem növekvő bérezéssel oldaná meg a cég, mert akkor elfogy. Ahogy valaki mondta, ettől rosszabb nagyon nem lehet, ne legyen és akkor elérte a mélypontját a cég. Nagy szükség lenne egy vezetői kommunikációra,mert ebből a jelentésből semmi jövőbe tekintő infó, növekedés nem olvasható ki! A kriptós dolog meg .... :(
Megakrán Nyrt.
Bevétel: 1.452M Forint
Adózott eredmény: 10,5M Forint
Saját tőke: 798M Forint