Néhány segítő kérdés: Gázfogyasztásunk hány százaléka orosz gáz? Mennyiért kapják a cégek, de a közintézmények is, a gázt? Mit értesz "regisztrált áron"? Mi a molekulaár? Hol találom a közzétett szerződéseket? Ki fizeti az MVM veszteségét? Mi a MET szerepe? . Nem adok költözködési tanácsokat, de beteszek egy rövidebb anyagot. Talán ez segít a szinteden: Így nőtt háromszorosára a rezsicsökkentett gáz ára itthon Októberben negyedével többet kért tőlünk Moszkva a fűtőanyagért, ami így már a "rezsicsökkentett" lakossági díj több mint háromszorosára rúgott.
A mostani regisztrált áron+ 13 évig kapunk(+1milliád köbméter gázt a lekötött mennyiség felett amit el is adhatunk) ami lehetővéteszi,hogy az EU-ban nálunk legolcsóbb a gáz szerinted ez hülyeség akkor te nem tudom melyik bolygón élsz ,de költözz oda!
A mostani regisztrált áron+ 13 évig kapunk(+1milliád köbméter gázt a lekötött mennyiség felett amit el is adhatunk) ami lehetővéteszi,hogy az EU-ban nálunk legolcsóbb a gáz szerinted ez hülyeség akkor te nem tudom melyik bolygón élsz ,de költözz oda!
Teljesen értelmetlen lépés. "A piacról ugyanis beszerezhető az éves hazai összfogyasztásnak megfelelő, 11 milliárd köbméterhez szükséges többlet, amelynek ára legalábbis hosszú távon nem magasabb az orosznál. Ráadásul a piaci gázvásárlások nem növelik Budapest Moszkva felé meglévő, amúgy sem csekély kiszolgáltatottságát." . Októberben negyedével többet kért tőlünk Moszkva a fűtőanyagért, ami így már a "rezsicsökkentett" lakossági díj több mint háromszorosára rúgott. (KSH) . "a 2014 óta köbméterenként 101 forintos lakossági gázdíjon belül a magyar kormány által jelenleg 50 forint körüli szinten "elismert" gázmolekulát az állami nagykereskedő októberben már átlag 167 forintért vásárolhatta az oroszoktól. Vagyis az állami MVM minden egyes köbméter gáz adásvételén több mint száz forintot bukott." Orbánék nem mondtak igazat, amikor azt állították: a friss magyar-orosz szerződés biztosítaná a "rezsicsökkentés fenntartását"
Ennél több nem várható a Gyurcsány-Dobrev párostól annak érdekében, hogy csökkentsék a gyurcsányfóbiát. Az ellenzék gyurcsányfóbiájára gondoltam (beleértve MZP-t is), mert az ott is "tarol", csak talán kisebb mértékben mint a fidesznyikeknél. Orbánék keményen beégették mindenki agyába. Roppant veszélyesnek tartom a rendszerváltásra nézve is, de a koalíciós kormányzásra nézve is.
Olvastok ti híreket? Márky véletlenül összefutott Londonban Bajnaival közös ebédre ,de ez csak a fotóriporterek éberségén múlott,hogy kiderült mivel nem volt a programjában(vajon miről beszélgettek)!
Dobrev Klára kijelentése szép és fontos gesztus tőle, így pofázhat a fidesz, gyúrcsi bohócról, ornbán fejétől csak a sipka hiányzik, valamikor apám úgy hívta orbánt, hogy a bohóc, mennyire igaza lett.
Dobrev Klára: a mandátumomat nem fogom átvenni. Vagyis európai parlamenti képviselő maradok. De hogy mi történik április 4-én, arról beszéljünk április 4-én. Biztosra ígérte, hogy amennyiben az ellenzék győz, akkor Márki-Zay Pétert választják meg miniszterelnöknek. A kampányról azt mondta, hogy ha ő lett volna a miniszterelnök-jelölt, akkor nem választották volna szét a saját kampányát az egyéni jelöltekétől, de Márki-Zay ezt kérte, és ennek megfelelően a DK most a 32 egyéni jelöltjére koncentrál. Azért ha az MZP-stáb kér tőlük segítséget, akkor a lehetőségekhez mérten adnak, és mostanában néha kérnek. Márki-Zay Péter is elfogadta végül, hogy parlamenti képviselettel a pártok rendelkeznek. Egy pártot nagyon macerás dolog felépíteni, ez egy hosszú sok éves folyamat. Ez a munka nem megspórolható, és nem is lenne túl demokratikus. Miközben értem, hogy ez egy könnyebb módja a politikai befolyásnak. Dobrev Klára: Kőbe van vésve Márki-Zay Péter miniszterelnöksége
M Z P nem vihette be a Testvéreit ez valahol kikönyököl(hiányban mérhető) MZP által ajánlott nevekből egyet se tudnak felhasználni.. (Ő meg hallgat erről, ki érti ezt.
Na fel lett ez osztva faszájul.. Gyurcsány-Jakab paktum 50%-ék képviselő helyeket visszük..vigye,ha már olyan "erős. -többi párt meg egyenlően maguk között, tán még MZP-nek is jutott volna..
Márki-Zayt Miniszterelnöknek!