Voltál pl. metal koncerten a 80-as,90-es években? Érdekes módon akkor néhány lovas rendőr és 15-20 kutyás rendőr tudott rendet tartani. Nem hiszem hogy azóta változott a kiképzés.
A vizsla az egy egér egy német juhászhoz képest,mondjuk én mind a két fajtát szeretem,de házőrzőnek a vizsla az vicc kategória,igaz nem is arra tenyésztették ki.
Kizárni hogyan tudnám. Viszont, visszafordítva: a konteót egyáltalán nem szokták bizonyítani, mert az egész néhány valóban létező mozzanat kiragadásán, más mozzanatok feltételezésén alapszik. Még soha nem láttam bizonyítani konteót, csak annyi hangzik el, hogy úgy is történhetett volna és vannak gyanús dolgok a háttérben.
én csak a saját harci vizslámmal álltam szemben, a víz- ,gáz-, villanyleolvasók rettegve jöttek be, én meg csak nevettem, hogy milyen jó színész a blöki.
Kizárni nem tudom, de amiket olvastam erről részleteiben, az nem szándékosságot mutatott. Konteót bármiről lehet szőni, és sokszor nehéz bizonyítani a hamisságát.
Látom még nem voltál szemtől szembe egy harcias rendőrkutyával sem,mert ha lettél volna akkor tudnád,hogy nem 1-1 a felállási arány tükrözi az erőviszonyokat.
Nem így látom. Azokat a liberális újságírókat akik szót emeltek MZP megnyilvánulásai miatt leárulózták fidesz bérencezték mert nem értettek egyet MZPvel.
Nem tudták például, hogy milyen szintű erőszakot alkalmazhatnak a tömeggel szemben. Ha jól emlékszem, azok akik oda lettek vezényelve, vidéki rendőrök zömmel, egyáltalán nem tudták, hogy kellene kezelni a szitut.
Márki-Zayt Miniszterelnöknek!