a videót kenheted a hajadra, inkább nem hívlak el segíteni, mert akkor akkor tényleg hívnom kell egy mestert a hibáid kijavítására. :)) rigips-nek van egy pár száz oldalas kézikönyve, illetve egy rövidebb csináld magad leírás, ezeket érdemes többször elolvasnod.
Ja,hogy azóta lettél szakértó a gipszkartonozásban,hogy elküldted a szakembert :))Sokba fog ez még neked kerülni :) Először rengeteg elpocsékolt anyagba majd egy új szakember hívásába aki dupla áron fogja elvállalni,hogy kijavítsa azt amit elcsesztél :))Egyébként szerintem nem lehet bonyolult.Ha mégis elszúrnád akkor szólj,majd leírom,hogy mit kellett volna csinálni,hogy ne szúrd el. :))
jöhetnél segíteni gipszkartonozni, szerencsére időben kirúgtam a kiváló magyar gipszkartonos mestert, most csinálhatom magam, szerencsére a rigipsnek van jó leírása.
Egyébként olvastam olyanról, hogy mivel a TV székháznál a rendőrség "vereséget" szenvedett és ő volt a bántalmazott, ezért október 23-án bizonyos bosszúszomj is volt a rendőrökben és a vezetőkben, a "most megmutatjuk nekik" érzés.
Mondjuk ezekhez valóban nem értek,a gipszkartonozás az könnyen menne,a program nyelvek kicsit időigényesebb lenne már :)Akkor tegnap benyöghetted volna mint szagértő az ABP használatát,a reklámoktól szenvedő elvtársaidnak,inkább hagytad őket szenvedni :))Vagy gáz lett volna,hogy igazam volt már megint :)
Szerintem abban a politikai helyzetben a rendőrök és a vezetőik is bizonytalanok voltak, hogy milyen határozottsággal, milyen erőszakot alkalmazva léphetnek fel
Márki-Zayt Miniszterelnöknek!