Topiknyitó: totoro 2021. 10. 18. 08:18

Márki-Zayt Miniszterelnöknek!  

Legyen már egy saját topikja :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
1valaki
1valaki 2022. 01. 15. 22:38
Előzmény: #2717  Törölt felhasználó
Arra mondtam, hogy vitatkoznék, hogy azt írtad profi módon kommunikál. Erre írtam én, hogy inkább szimpátiát próbál kelteni, de nem írom le újra. Én is láttam a Dobrev vitát, ott vele szemben jobb volt az tény! De pont azért bukna el egy újabb vitát mert mostmár nagyon el van szállva magától és sajnos nem is sejti, hogy ő csak egy hangadó eszköz GYF kezében! Hamar kicsinálnák, mint Medgyessyt, ha odakerülne....Egyébként, pont most nyilatkozta Medgyessy Péter, hogy MZP-nek még "Nagyon sokat kell tanulnia!"
Törölt felhasználó 2022. 01. 15. 22:29
Egyébként MZP vel kapcsolatban,hogy mennyire okos vagy sem,csak meg kell nézni,hogy mennyire hatékony  a kampánya .Ha ez brutálisan hatékony akkor elismerem,hogy tévedtem,de eddig úgy tűnik, hogy igazam volt azzal kapcsolatban,hogy MZP,nem okos.
Törölt felhasználó 2022. 01. 15. 22:25
Előzmény: #2716  Törölt felhasználó
Leírtam, hogy mit jelent számomra,az ,hogy valaki okos.Ettől függetlenül másnak jelenthet ez a szó mást is,pld,hány nyelven beszél,mennyire művelt ,mekkora az IQ-ja stb.Én alapvetően az okosságot a hatékony problémamegoldással hozom összefüggésbe,mert ehhez át kell látni egy több ismeretlenes egyenleten belül az összefüggéseket.
Törölt felhasználó 2022. 01. 15. 22:19
Előzmény: #2711  1valaki
Jó,de mivel vitatkozol  ?:)Irtam,hogy szerintem Márkí buta,ezért beszél hülyeségeket.De ettől,még a kommunikációs technikája egy profi marketinges technika amit jól alkalmaz,higgadt,nyugodt és következetes.Igen,egy vitában könnyen lelehetne győzni mert zöldségeket mond,de kizökkenteni,és érzelmileg kihozni a sodrából vagy elbizonytalanítani már nagyon nehéz lenne,mert tudja,hogy ez a gyengeség jele,és kontrolálja önmagát. Pld.a Dobrev vitában amire azt írtak utána sokan,hogy MZP vesztett benne,abszolút rosszul látták,azt a vitát MZP toronymagasan megnyerte. Dobrev elvesztette az önuralmát,ideges volt,kapkodott,támadott,míg MZP nyugodt maradt és nem támadott vissza. A vita utáni szavazáson nyert is MZP. MZP-t értelmi oldalról lelehet győzni de érzelmi oldalról nem sok esély van ellene.A választónak meg ez utóbbi is nagyon fontos sok embernek fontosabb az összkép alapján,egy ideges,indulatos ember kevés embernek rokonszenves.
Törölt felhasználó 2022. 01. 15. 22:16
Előzmény: #2707  Törölt felhasználó
Imádom, amikor valaki másról megállapítja, hogy nem okos.
De mit is jelent, hogy valaki okos? Magas az IQ-ja? Művelt? Jó a memóriája? Jó a kommunikációja? Többnyelven beszél? Van PhD-je? Kreatív? Spontán? Humoros? Magas az EQ-ja? Jó stratégia? Gyorsan ismer fel helyzeteket? Jól irányít másokat?
El kell olvasni MZP PhD-jét, megnézni egy 100 órányi videót, aztán lehet valami véleményt megfogalmazni a fenti paraméterek mentén.
De csak annyit mondok, hogy amikor odament az egyik beszéde után egy külföldi riporter, és megkérdezte MZP-től, hogy adna-e interjút, akkor ez volt a válasz: milyen nyelven szeretné? Németül, franciául, vagy angolul? Szerintem ez elég cool dolog.
kukacponthu 2022. 01. 15. 22:12
Előzmény: #2714  Törölt felhasználó
Szivbol kivanom, hogy soha ne tudd ill. tapasztald meg azt, milyen a valodi szuletesi rendellenesseg…sok-sok szulo szivesen elmagyarazna ezt neked.
Am igazad van, a tied is egy velemeny…
Törölt felhasználó 2022. 01. 15. 22:07
Előzmény: #2712  kukacponthu
Igen a homoszexualitás lehet egy születési rendellenesség genetikai betegség szerintem,pont úgy mint amikor valaki egy karral születik.Nekem nincsenek démonaim,te nem tudod elfogadni,hogy a tiedtől eltérő véleménye is lehet valakinek.
1valaki
1valaki 2022. 01. 15. 21:58
Előzmény: #2705  hamutarto
Nem is tudom, hogy tudna vitatkozni az, akit a saját sajtósának, egy nőnek kell megvédenie az újságíróktól, hogy "ne szedjék szét"!
Értem ezalatt, hogy még bagatel kérdésekre sem hagyta válaszolni, nehogy hülyeségeket mondjon!
Tényleg röhejes ez a fickó!
Csak egy báb!
kukacponthu 2022. 01. 15. 21:55
Előzmény: #2710  Törölt felhasználó
Tehat a te ertekrendedben a homoszexualitas egy betegseg…remelem a te megnyugvasodra, hamarosan lesz ra vakcina vagy tabletta, ne adj isten antibiotikum!
Azt hiszem felesleges innentol kezdve barmilyen eszmefuttatas…harcolj tovabb a demonaiddal!
1valaki
1valaki 2022. 01. 15. 21:50
Előzmény: #2707  Törölt felhasználó
Ezzel vitatkoznék!
MZP inkább ellentmondásosan és kisgyermeki dacos módon kommunikál! Talán némi szókincs ragadt rá és minden kérdésre eszébe jut v.mi hülyeség amit később megcáfol! 
Kilóra megenné bárki egy vitában, úgy hogy csak a saját municióját kell ellene felhasználni! 
Inkább szimpátiát próbál magának kovácsolni, de a hazúgságaival azt is alá ássa! 
 Ahhoz képest, hogy "közgazdász'" is, nem sokat virított eddig az effajta "tudományából"! 
 Szóval csak azért néz ki profinak, mert "legyőzte" az előválasztáson azt a sok szókincs és érv nélküli dilettánst akik most elhiszik, hogy ő a "király"! 
 Mert tudod, hogy van az a mondás, hogy
"Vakok között félszemű a király!" 
 Ez az ember a politikai süllyesztőben, a futottak még kategóriában fog eltűnni!
Törölt felhasználó 2022. 01. 15. 21:41
Előzmény: #2708  kukacponthu
Amennyiben nem egy genetikai betegség okozza a homoszexualitást hanem egy torzult személyiség lelki beteg,indul el a perverziók útján akkor igen a homoszexualitás és a pedofília is ebben az esetben egy perverzió.Ha viszont valaki egy genetikai rendelleneség okán lesz homoszexuális akkor úgy gondolom,hogy pont annyi esélye van arra,hogy pedofil legyen belőle mint egy heteroszexuális embernek.Mivel ebbe az esetben a homoszexualitásnak nem lelki hanem testi okai vannak.
Törölt felhasználó 2022. 01. 15. 20:41

https://imgur.com/R5N3iQw
Szép csoport, mindegyik elmenőben már, vagy már el is mentek :)
kukacponthu 2022. 01. 15. 20:39
Előzmény: #2706  Törölt felhasználó
“Izderenikvescson”
Maradjunk annyiban, hogy a fidesz regi torzsgardaja - pl Ader - meg kocsmaangolt sem beszel…tudod, ez volt Karacsony eseteben az (egyik) aduasz.
Szerinted vicces a csirkefar-hat sztori?
Szerintem inkabb elkeserito…mar varom, mikor jon a hatosagi aras gyufa vagy szalveta, mert abbol is baromi sok fogy!
Tehat, az ertelmes ember logikaja szerint, a homoszexualitas a pedofilia eloszobaja, ugye?
Törölt felhasználó 2022. 01. 15. 19:38
Előzmény: #2705  hamutarto
Márkí nem okos de profi módon kommunikál, Orbán és Gyurcsány  sokkal okosabb nála,hogy mennyire tud spontánul jól kommunikálni jelenleg Orbán  azt nem tudom,"persze lehet súgni is egy vitában"régebben elég jól ment neki pont úgy mint Gyurcsánynak.Ha én lennék a tanácsadó,én sem javasolnám a nyilvános vitát,hiszen nyerésre áll,nem kell a plusz pont,ha viszont a vita során bebőgne akkor romlanának a nyerési esélyei.Akkor van értelme a nyilvános vitának,ha kb döntetlenre állnak és kb a vita képességük is egyforma.
Törölt felhasználó 2022. 01. 15. 19:29
Előzmény: #2687  kukacponthu
Ha számodra az az okos aki sok nyelven beszél akkor MZP is okos,számomra az,hogy ki hány nyelven beszél semmit sem jelent,eleve aki több országban élt az több nyelvet beszél.Számomra az az okos aki képes értelmesen logikusan gondolkozni és cselekedni,ez pedig MZP-re abszolút nem jellemző.Az egész kampánya merő demagógián alapszik,tulajdonképpen pont azt vette át retorikában amit az ellenzék a Fidesznél bírált,mondván,hogy az néphülyítés. Ráadásul a Fidesznek pont a népszerű intézkedéseit bírálja,nem véletlenül mondta Orbán,hogy eddig még ilyet nem látott,hogy valaki azokat az intézkedéseket bírálva akarjon a választáson nyerni aki azt bírálja ami az embereknek tetszik.Egyébként pont a csirkefarhátas eset mutatja,hogy mennyire nem tud az ellenzéki összefogás felnőni a feladatra,amire vállalkozott. Orbánék bedobják a csirkefarhátas sztorit amire az ellenzék mint a kutya rá ugrik és elkezdik a gumi csontot rágcsálni,mi közben azt sem veszik észre,hogy az embereket baromira nem a csirkefarhát ára érdekli,és pont arról nem beszélnek ami meg érdekelné őket.
Én mindenesetre jót röhögök,a csirkefarhátas szinten levő ellenzéken,amint azt teszi ami várható volt, hiszen nem találnak fogást Orbánon,mint írtam az összes  ász Orbánnál van.
hamutarto 2022. 01. 15. 18:17
Előzmény: #2675  Törölt felhasználó
Magyarország előre megy, ha nincs mitől tartania és biztos a dolgában, ráadásul üzleti dolgokkal nem foglalkozik, akkor miért ne állna ki egy kis eszme cserére? A kormányfőnek nincs mitől tartania. A hiúsága által meg is tenné, de a tanácsadók nem engedik. Nem képes a nyilvánosság előtt (védelem nélkül) nyilatkozni. Sajnos elszállt az agya, nem képes uralkodni magán. 
Csakegyolvaso
Csakegyolvaso 2022. 01. 15. 18:14
Előzmény: #2703  Csakegyolvaso
Ket leehtoseg van MSzp a fideszel osszejatszik vagy a lany de hoyg valaki ekkroa tevedesbe belerohanjon az vicc kategoria es ahhoz butanak kell lenni.
Csakegyolvaso
Csakegyolvaso 2022. 01. 15. 18:13
Előzmény: #2698  Photo
Erdekes valahogy senki nem ult be a sittre miert nem?Csak nem a lanyka Fidesz emebrke volt es az MSZP-hez kuldtek hogy vezesse meg oket?Mert tudod nekem ezeknel mindig az a furcsa hogy ilyenkor ekkora hazugsag utan miert nincs buntetes? Ezt kene osszeadni 
HPeter76
HPeter76 2022. 01. 15. 17:39
Előzmény: #2697  badsector1
Látod hatósági Árat is lelehet cserélni,mikor hosszútávra előre bevásárolnak, na ezt használjátok fel
O.V. ellen.
HPeter76
HPeter76 2022. 01. 15. 17:36
Előzmény: #2698  Photo
elírtam halllás vizsgálatra kell mennem: STÁB 

Topik gazda

totoro
totoro
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek