Topiknyitó: totoro 2021. 10. 18. 08:18

Márki-Zayt Miniszterelnöknek!  

Legyen már egy saját topikja :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
badsector1
badsector1 2022. 01. 16. 09:00
Előzmény: #2733  1valaki
"Én mostanában láttam a tv-ben, hogy pont MZP az aki még bagatel újságírói kérdésekre sem mer válaszolni és egy nő, a sajtósa hessegeti azt a 2  újságírót akik kérdeznének 3 mondatot."

Mi lenne ha egyszer nem olyannal támadnád mzp-t, ami 01G-re nem igaz. Havasi bertalan is ezek szerint azért van 01G mellett mert nem mer az újságíróknak válaszolni? :))
1valaki
1valaki 2022. 01. 16. 08:57
Előzmény: #2738  1valaki
Ja...! 
 Ép eszembe jutott, mikor Karácsony menekült az újságírók elöl... 
 Tudod mikor angolul, meg a kamu nyelvvizsgájáról kérdezték! :-)
Nagyon mosolyogtató ez az ellenzéki "hitelesség"! 
 Igen, ezekben kell bízni! Persze, vezessék ezt az országot....!? Vissza a gödörbe! 
1valaki
1valaki 2022. 01. 16. 08:52
Előzmény: #2734  kukacponthu
Ja igen, ahogy írod, mondod....!
Viktor senkit nem enged maga köré....
Pláne nem ellenzékieket ugye?
Nos akkor olvasgass, csak győzd idővel! 

https://kormany.hu/beszedek-interjuk/miniszterelnok/orban-viktor-valaszai-a-felmerult-ujsagiroi-kerdesekre-20211222
1valaki
1valaki 2022. 01. 16. 08:49
Előzmény: #2736  sanka
Kedves Sanka!Mit is hazudtam az előző posztomban! 
 Várom a felsorolást! Ennyit tud az ellenzéki vezérkar is kb., mint a reakciód!   Idézem: "Hazudozni tudsz csak, ilyenek vagytok!!" 
 Hát ettől nem leszünk okosabbak!
Ha nincs már érv, akkor jön a vádaskodás részletekről, mint előzőleg írtam!
Na ezért nem kell, hogy OV kiálljon MZP-vel, mert bohóckodás lenne a vége, a szokásos vádaskodásokkal és frázisok puffogtatásával!
sanka 2022. 01. 16. 07:57
Hazudozni tudsz csak, ilyenek vagytok!!
Blancos 2022. 01. 16. 07:51
Előzmény: #2711  1valaki
Sziasztok!
A legjobb példa a Rónay interjú! Annyira jól kommunikál, hogy észre sem veszi: azzal állt le vitatkozni aki szervilisen építeni akarja! Ez a faszi sztem nincs rendben! Nekimegy Egonnak és a végén a beszélgetésből az marad meg a nézőnek hogy vitázik arrogáns és igazából nincs megoldása.
kukacponthu 2022. 01. 16. 06:04
Havasi Bertalan, pont ugyaezt csinalja, olykor ugyanolyan noiesen, mint MZP uj embere…
A gazda a nyugdijasokon kivul senkit nem enged maga kore. Ja de, a hajnali “spontan” videokban a 2 napja ebren levo orvosokat, apolokat. Majd mikor szerencsetlen elmondja neki, hogy nincs alkalmas szakember a lelegeztetogepek - tudod, ez az a cucc, amin szinten par milliardot eltettek a petiek - uzemeltetesre, akkor visszamerdez, de van eleg gep, ugye…
Roviden, ezzel a sajtobulldogos dologgal ongolt lottel, ugyanis ennek intezmenyrendszeret pont az altalad nagyra tartott gazda vezette be.
1valaki
1valaki 2022. 01. 16. 01:50
Előzmény: #2730  Istvan78
Én mostanában láttam a tv-ben, hogy pont MZP az aki még bagatel újságírói kérdésekre sem mer válaszolni és egy nő, a sajtósa hessegeti azt a 2  újságírót akik kérdeznének 3 mondatot. 
 A másik kérdésedre, hogy OV miért nem áll ki, azt gondolom, hogy sz.tem jól teszi, mert elmenne abba az irányba, hogy csak vádaskodna MZP ahelyett, hogy a "szép és kivitelezhetetlen" összefüggő kormányprogramjáról beszélne, mert az ugye még nincsen neki! 
 Nos akkor miről is kéne vitatkoznia Vityának!?
Azokról az ígért hazúgságokról amit amúgy sem tartanátok be!? 
 Pont most írta abban a másik rágalmazó topikban egy eulernek nevezett "topikmegmondó", hogy szép, hihető és  jól hangzó ígéretekkel kell megnyerni a szavazatokat! 
 Idézem: "...hihető, meggyőző ígéretekkel, amik rövidtávon is, de főleg hosszútávon versenyképesek..." 
Mi ez ha nem nyílt hazúgság mint pl. európai minimálbér (Dobrev ígéri, míg MZP szerint nem is kell a min.bér), továbbá a MINDEN HÁZAT OKOSAN (de nem ingyen) BEBURKOLUNK, de közben már világpiaci áron fizeted az energiákat és be kell majd szállnod önerővel a burkolásba is csak hát erről ugye nem beszélünk...! 

Az sem egy elhanyagolható tény, hogy nem beszél MZP arról melyik az a szociális réteg vagy családok (ha lesz netán családpolitika) akiket majd támogat!? 
 Az a gond, hogy a polgár azt hiszi, hogy majd őt is, mármint a mostani közép réteget is, de ebben ködösít, mélyen hallgat MZP, aminek tudható az oka! 
 Azt nem értem, ha most Orbán alatt hőbörögtök mert nektek nem jó, akkor mit fogsz szólni akkor, ha MZP-nél, ha kormányozna, ugyanilyen bérek mellett kevesebb maradna a pénztárcádban, mert ugye az orbáni kedvezményeket meg kell vonni, mert pazarlás! 
 .... és még hosszan, hosszan sorolhatnám mennyire mással fogsz szembesülni, mint amit vársz vagy vártok! 
 Persze, Lölö eltűnne a porondról, de jönnek majd a másik oldalról mások vagy már itt is vannak Mártha, Karácsony és mások, akikről ugyanúgy tudható, hogy EU-s támogatásokkal is visszaéltek!
Photo 2022. 01. 16. 01:15
MZP már bebarangolta Magyarország összes főterét, de mégsem sikerült több mint egy hónap alatt 200 ezer aláírást összegyűjtenie. Azért ez elég nagy gáz. MZP-vel nem politikai vitára kell leállni, hanem keresni neki egy jó pszichiátert, bár rajta már az sem tud segíteni. Nyilvánosság előtt ámokfutást rendez, kirekesztő, gyűlölködő, már szinte az összes társadalmi csoportot megsértette. A 6 párt az előválasztás diadalmámorában képtelen volt embereket mozgósítani az október 23-i megemlékezésen, voltak vagy 2-3000-en, pedig, ha akkor nem tudtak erőt demonstrálni, akkor ez a katyvasz bandának már soha nem fog. 
HPeter76
HPeter76 2022. 01. 16. 00:09
Előzmény: #2729  Istvan78
Jó nem nekem szólt Bp. Panel házak(nem kevés) belső közműstukturája(fűtési rendszer) teljesen elamortizálódot..Belső fűtésirendszer mindennüt rosszul lett kivitelezve Ez mióta várat magára..
 (Ami a szociból átjött,gyorsmunka láthatja kárát)Erre adjanak,írjonak programot Ez sok embert érint!!
 Ez lenne az első volt már ítt annyi vízórakiosztás ,hőmennyiség mérés (bőrlehúzás)
 ..
Azt meg mivel kerülné ki a Rezsicsök.MZP azt meg mindenki tudja.
 Szóval én megírtam mi lenne az első..
 Na,de a lakóházak külső korszerűsítése lenne neki az első,na azt nagyon elbaltázta.
Sok lakó fizeti a fűtés, na nincs elkényeztetve a meleggel!! Szóval én megírtam hol lehetne sok szavazatot besöpörni!! (ja éves általányba fizeti, előre) kicsit azért visszás!! jó persze szociból ránkmaradt
Istvan78 2022. 01. 16. 00:02
Előzmény: #2713  1valaki
OV nem szokott kiállni a vitákra, se választás előttiekre, se semmilyen másra. Mert nem olyan jó vitatkozó. Hozzászokott, hogy nem kell annyira megvédenie érvekkel magát, inkább szereti lenyomni az ellenfelet, ha teheti. Ugyanezen ok miatt nem szereti, ha sajtótájékoztatókra túl sok ellenzéki jut be. Persze, nem csak a vitakészségbeli hiányosság van itt, hanem az is, hogy túl sok igazság van odaát.:)
Istvan78 2022. 01. 15. 23:36
Előzmény: #2728  1valaki
Hogy érted azt, hogy bevált? Úgy, hogy az emberek nem veszik észre a trükköt és emiatt a Fideszre szavaznak?
Mindenesetre a lakások/házak korszerűsítése sokkal inkább a fejlődést szolgálja, mint a közmű infrastruktúra leromlása, vagy az adóból való kompenzálás.
Egyébként a Fidesz is tett erőfeszítéseket a jó irányba: napelem program, régebben volt panelprogram,, a lakásfelújítási program (3 millió) a családoknak, a CSOKnak is volt ilyen hatása is.
1valaki
1valaki 2022. 01. 15. 23:31
Előzmény: #2726  Istvan78
Háát nem tudom, de 12 éve bevált! 
 Ráadásul annyira, hogy már az ellenzék is arról beszél, csak ők "okosan" csinálnák! -:) 
 Azt ki fizetné meg?
Istvan78 2022. 01. 15. 23:28
Előzmény: #2721  Törölt felhasználó
A politikai sikernek sajnos fontos összetevője, hogy milyen ügyesen csapja be a párt/kormány a választópolgárokat. Mennyire veszi semmibe az erkölcsi korlátokat, mennyire játszik rá az emberek negatív tulajdonságaira, ösztöneire. Márha a siker alatt azt értjük, hogy mennyi ideig tud hatalmon maradni egy párt, mennyi pénzt tud gyüjteni magának. A siker persze lehetne az is, hogy mennyire fejlődik a társadalom, hogy érzik magukat az emberek, lehetőleg minél több, nem csak egyes rétegek.
Istvan78 2022. 01. 15. 23:23
Előzmény: #2724  1valaki
Az nem kampányséma, hogy x éve rezsicsökkentés van, mintha azt senkinek nem kellene megfizetni, amivel olcsóbb a rezsi. Nem közvetlenül az embereknek kell megfizetni, hanem a befizetett adóból közvetetten. Ügyes, márha beveszi valaki a trükköt. Sajnos, sokan beveszik.
Istvan78 2022. 01. 15. 23:20
Előzmény: #2720  1valaki
Örülök, hogy Medgyesíben megtaláltad a pozitívat, a jót. Te kis MSZP párti!:)
1valaki
1valaki 2022. 01. 15. 23:09
Igen, abból az aspektusból nézve amit leírtál elfogadhatóak lehetnének az érveid, csak az a bibi, hogy a matek stimmel (alkalmazható) az MZP-re is, de a többi már nem, mert a továbbiakból nem következik, hogy ő okos. 
 Tény, hogy a gyakorlatban sem villantott eddig olyan sok észt, csak nézd meg pl. "Az okos rezsicsökkentés" videóját a YouTube-on. 
 Ha próbálod okosan végighallgatni amit ez az "okos" ember mond, hát bizonyára felröhögsz majd.
Mikor azt mondja pl., hogy úgy csökkent rezsit, hogy beburkolja az országban lévő házakat, mert ő már Hódmezővásárhelyen megtette 1db  nyugdíjasházzal és az micsoda siker volt!...
Igen ez azt bizonyítja, meg lehet csinálni! :-) 
 Csak azt felejtette el szegénykém megszámolni, hogy hány épület van amit be fog, vagy be kell(ene) burkolni! Ráadásul arról sem beszél, hogy kinek milyen költsége lesz ezzel!? Mindet ő, mint kormány és az EU fizeti vagy kell esetleg majd őnerő is!? És ha kell önerő és netán nincs miből a polgárnak betenni, akkor meg mi marad? Igen a burkolatlan ház(ak) a magas világpiaci rezsivel!
Nesze neked "Okos r. csökkentés"!
 No meg persze a kamu választási ígéret(ek)!
UI:
Egy okos ember, pláne, ha még közgazdász is, nem beszél baromságokat!
Persze, tudjuk, hogy ez csak egy kampány séma, de pont ez bizonyítja, hogy nem okos!
Törölt felhasználó 2022. 01. 15. 23:05
A tőzsde esetében nem a konkrét kereseti összeg nagysága és még csak nem is az aránya számít hanem a kockázat hozam összesített eredménye.Vagyis aki 1-2 es arányt produkált az 5 ször gyengébb teljesítményt produkált mint aki 1-10 es teljesítményt.
Ha szerinted nem lehet az eredményeséggel mérni az okosságot akkor semmivel sem lehet mérni.Abban igazad van,hogy van jelentősége is a környezeti hatásnak de csak akkor ha azok nagyon eltérőek.De mondok egy érthető példát ha egy repülő lezuhanna egy lakatlan szigetre akkor a túlélők közül szerinted kinek van a legnagyobb esélye,hogy ott életben maradjon,a több nyelven beszélőnek,a nagyon művelt embernek,vagy annak aki leggyorsabban és leghatékonyabban képes igazodni a megváltozott körülményekhez.Gondolom a válaszod az utolsóra esne ,vagyis arra akinek a legjobb a probléma megoldó képessége.
1valaki
1valaki 2022. 01. 15. 22:44
Előzmény: #2719  Törölt felhasználó
Igen, jól mondod, hogy nem okos, csak sokat beszél.
Azt meg ugye tudjuk, hogy "Sok beszédnek, sok az alja!", vagyis vagy ellentmondás, vagy zagyvaság jön ki belőle egy idő után!
Törölt felhasználó 2022. 01. 15. 22:41
Előzmény: #2719  Törölt felhasználó
Nos akkor mondok egy fórumhoz illő példát.
Én tőzsdézek 1 millió $-ral, Te pedig 1 ezer $-ral. Ha én a jövő héten keresek 10.000$ a befektetésemmel, Te meg csak 1000$-t, akkor ki az okosabb kettőnk közül? Én, mert 10x annyit kerestem? Vagy Te, mert 100x olyan hatékony voltál mint én?
Na ez a helyzet MZP és Orbán közötti versenyben...
A sikerrel nem lehet mérni az okosságot. Pláne nem a problémamegoldó képességet, mert a sikernek jelentős összetevője a környezeti hatás.

Topik gazda

totoro
totoro
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek