szerintem csak a rossz gombot nyomják, vagy valami AI direkt mínuszolgat. Berak valaki ide egy jó állampapíros cikket, rögtön megy rá 5 mínusz.:D Én is mínuszolnék, ha valaki a pmáp-ot dícsérgeti, miközben nekem csak 1MÁP/MÁP+ lenne ;-).
Irtam nem tudom. Aheten kaptam egy jo tarsashaz ajanlatot kulfoldin. Barmikor barmi lehet. En allampapir vagy ingatlanba fektetek, es 1-2milla csak tozsdere jatszani, de annak nem sok ertelme van. Egy duplaval sem vagyok elorebb ott
En nézem, mert jön mindig valami befektetési ajánlat, nézrm most hol tudok kilépni, mit venni, ha kell. Szerintem kerdes hetvegi 500Ft jon, azon nincs mit nezni, az hogy hetvegen 500ezer, vagy 650ezret irnak fel 3-4napra nem mindegy, ott van mit nezni. Ugyanez a tozsde. 100.000rel beragadhatok duplazssra itelt papirba, 200mollioval nem
Igen, ezek a pozitív jövőkép jelek. A negatív jel pedig, hogy korábban piaci versenytársai voltak, most pedig kapott egy behemót állami versenytársat, és senki se látja, hogy ennek mi lesz a hatása.
Az inflációs klauzula szerint jövőre már természetesen nem várható egy újabb 15 százalékos díjemelés, de egyre fogy a közkéz és 2025-ben kivezetnek még egy TKOM-ot sújtó különadót, úgyhogy még jövőre is szép bővülést mutathat a profit. Utána már valóban nem lesz ilyen dinamikus emelkedés, kivéve, ha esetleg az - átmenetinek hazudott - extraprofit adókat is eltörölnék. (Mindezek mellett az MSCI-indexbe való visszakerülés már csak hab lenne a tortán.)
Magyar Állampapír tulajok