A linket ha megnyitod, akkor az éves beszámolóknál találod a részletes portfóliókat. Persze ez egy adott pillanatban igaz. Bár szerintem mindegy mibe rakják csak hozam legyen.
Bankszámlád kinél van? Mert ha nem az Ersténél, akkor egy fokkal bonyolultabb a Futures indítása, de az ERSTE NetBroker topikban el tudnak igazítani hogyan csináld.
Erste Futures-t elindítod TBSZ-re havi 25 ezerért, aztán emellett aztán csinálsz, amit akarsz. Hogy melyik Futures-csomagot választod nagyjából mindegy, mert a díjnullázás a lényeg és nem a havi 25 ezreken keletkező hozamból fogsz meggazdagodni. Nekem Erste Megtakarítási Alapok Alapja van, mert ott csak 0,5% a vételi jutalék.
Ha most kezdesz neki, akkor én egy Erste+TBSZ+Futures+Magyar részvény kezdő csomagot javasolnék. Aztán ha ez már megy, akkor jöhetnek a külföldi piacok. Ez viszonylag egyszerű, Te meg a sok tanulással már lassan elveszel a részletekben.
Nekem is van adblockerem pcre, de vegul megembereltem magam, es ugy dontottem havi 1800 ft talan megugorhato lesz a premiumert. Nekem ami OCD-vel kinlodik ez egy "megeros" befektetes :)
Magyar Állampapír tulajok