totoro, nem hagyott nyugodni a pannergy, tegnap vettem 874-en, de ma adtam 894-en, gyáva vagyok ehhez a papírhoz, másrészt meg wallist gondoltam venni sikerült a kis menet, az a lényeg:) PANNERGY Vétel 500 db 874 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7223292, idő: 2021.01.20 10:24:39) PANNERGY Eladás 500 db 894 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7230308, idő: 2021.01.21 11:00:49)
engem csak a wallis érdekelt, arról azt mondta, hogy 2019-hez képest megtriplázta az árbevételét és nem véletlenül emelkedett a 80-as szintről az árfolyama 100-as magasságba
És mit mondott? Kimenekültem MOL-ból tolerálható bukóval. Nem tetszik a piac, félreálltam amíg tisztul kicsit a kép, de jóval esélyesebbnek látom a lefelét mint a felt.
van valami kisbefektetők érdekvédelmi szövetsége eddig csak arról olvastam, hogy az est-deltát támadják állandóan hogy részt vettek-e a twd-ügyben, nem hallottam de lehet, mert nem érdekel, nem figyeltem ezt a twd-ügyet az a jó, hogy nem kell néznem a számlámon ezt a 102 ezres szart
de lehetett volna bizonyítani például úgy, hogy az MNB hozzáértő szakértői veszik kézbe az ügyet , és nemcsak betiltják az rv kereskedését egyik napról a másikra, hanem tevőlegesen részt vesznek a kisbefektetők megkárosítása ügyében nem hiszem, hogy ne lennének az MNB-nél képzett jogászok és ügyvédek
"nem lehetséges kétséget kizáróan bizonyítani, hogy az értéktelen know-how felhasználása a Kreditjog NYrt. tőkeemelésére eleve abból a jogtalan haszonszerzési célból került volna sor, hogy az alaptőke emeléssel keletkeztetett új részvényeket megszerző személyeket tévedésbe ejtsék" Mégis mi más célból történt volna? Miért másért vittek volna be kamu találmányt 600 millióért ha nem azért, hogy kitömjék vele a vevőket?
már találgatni sem érdemes, kinek kije volt a cégének a bevezetése, az értékrombolás, a hitelrombolás, a sok utómunka a nyomozással értékben kifejezve, lefoglalva sok nyomozót, stb. megérne egy kis utólagos összesítést, mi kárt okozott ez az ember a tőzsdén
hát, ez van, az én számlámról is eltűnt a papír, akkor integessünk utána a furcsa, hogy hatalmas nyomozást indítottak, sok embert lefoglaltak e miatt, rendőröket, befektetőket, ez a paraszt pedig megúszta céget alapított itt, évekig szedte a sápot a semmire, és mégis megúszta
Sziasztok! Ha már szóba került TWD. Az én nyakamon is maradt 160.000 darab. De hozzám egy lepukkant rendőr sem jött érdeklődni ,sem levél 😄 viszont elégedetten nyugtáztam ,hogy sok év után kb egy hónapja lekerült értékpapír számlámról az a szörnyűség 😉 Amúgy tényleg szemét módon elintézték a részvényeseket!! Pillanat alatt felfüggesztették, aztán már csak arról értesültünk hogy kirúgták a szűrét tőzsdéről. Még lehetőség sem volt gombokért eladni, hogy legalább a veszteséget elszámolhattuk volna😟
szajkó elvtárs már idénre 6% emelkedést irányzott elő, igaz, hogy ez hogy jött össze neki, abba kicsit belegabalyodott, de nem érdekes, mert mondta a 6%-ot és kész
érdekes módon ma azt hallottam egy "királyi rádióban", hogy a magyar nemzet lesz a világ útmutatója a gazdaság talpraállásában szajkó elvtárs mondta na most akkor a tőzsdének is mutatnia kell ezt a nagy hurráoptimizmust, mert az leköveti a gazdaságot, ha jól tudom :)
Ha már a választást hozod fel, inkább az lehet valós ok, hogy a Biden kormány tudható, hogy nem szívleli Orbánt, és ennek gazdasági következményei is lehetnek. Vagy elég az is, ha a befektetők egy része aszt hiszi, hogy lehetnek következmények, és csökkenti egy kicsit a súlyunkat.
leves