érdekes, néztem ma a cig-et, 329-en már gyülekezett 11K eladó, mégsem adták le még 320-ig sem ami késik, nem múlik vettem ma enefit, opust és set-et más ötletem nem volt
ma semmi, csak wallis eladás 104-es vétel: AutoWallis Eladás 2000 db 107.8 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7231283, idő: 2021.01.25 11:10:24) AutoWallis Eladás 372 db 107.8 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7231394, idő: 2021.01.25 11:10:24) nem ment ki a teljes tétel benne AutoWallis összesen
Szerintem ne átlagold tovább a CIG-et, ha hiszel benne tartsd ami van, ha pluszba ugrasz ez a pakk is szépen fog hozni. Lefordulásra utaló jelek vannak a piacokon, vigyázni kell a tőkére.
szerintem minél lejjebb zúzzák a papírt, annál nagyobb esélye lesz egy felfelé pattanásnak de ezt most írom, fogalmam sincs, mi lesz, egyet tudok, veszem lefelé
másrészről a nagy kitettségű papírom sem most fogom feladni, egyelőre 312-ig állok bent vételen, ha megkapom, 328 lesz az átlagom benne, tehát érdemes még küzdeni
ez a bejáratott rendszerem pedig ----- épp most készül befuccsolni bár átéltem már sok ilyen érzést, aztán mégis kiszabadultam a beragadt cuccokból talán most a hatalmas kitettség idegesít csak
nem tudtam csernus magánéletéről, de ez is azt bizonyítja, ---- mármint a 4 feleség --- hogy nem késő megújulni sosem ----- mondjuk az nem tetszik, hogy 4 felesége volt már, de elég konfliktus-kereső a pasi, tehát nem meglepő és igen, woody allen híres mondása az annie hall c. filmből, hogy "aki nem tudja, az tanítja---aki pedig tanítani sem tud, abból lesz a tornatanár "
Igen, szoktam, de a legfontosabb számomra a volatilitás, ha már meg kell nevezni valamit :) De komolyra fordítva, nincs legfontosabb, nem lehet így leegyszerűsíteni, mert pl. van amikor épp a likviditás hiánya teremt kereskedési helyzetet.
A nyitásképességhez. Nem tudom, szerintem a nyitásképesség azért hiányzik belőled, mert van egy jól bejáratott rendszered. Könnyebb nyitni akkor egy új irányba, ha az eddig járt befuccsolt, vagy nem megy úgy ahogy kéne. Csernus meg egy lúzer, már a negyedik feleségét boldogítja, tipikus példa arra, hogy aki nem tudja hogy működik az élet nevű játék az tanítja.
leves