CIG-ben az utolsó elemzői célár 315, csak az miatt van feljebb, mert vette az a nagy vevő aki mindent felszívott 350-ig. Szerintem csak akkor tudsz kiszabadulni, ha ő megint beindul, vagy ha jön valami komolyabb hír - de ne legyen igazam.
ha a magyar tőzsde nem úszik szinkronban a világgal, abból kapálódzás lesz, vagy hirtelen kitörés lekövetve a világot most lehet, néhányan "brühühüznek", hogy nem a trampli maradt elnök , más okot kitalálni sem tudok, miért esett ma a magyar tőzsde sej, haj, szomorú, hogy nem a megosztó dühegér maradt elnök
Photo, már gondoltam arra is, hogy valami elvetemült azt teszteli a cig-ben, hogy tényleg beállok-e venni 312-ig, például ma a 320-at "szabadon hagyták", én álltam bent egyedül 500 darab vétellel, és fölöttem, azaz 521-en állt 10K darab vételen ha ezt valaki meg tudja magyarázni, kalapot fogok enni:)
totoro macsek, szerintem a mol-ban holnap nyersz amcsik mennek felfelé, mint a rakéta, a magyar tőzsde sem fog összeesni , hiába piruettezte el ma a hattyú halálát
ja, és amikor mutattam neki a randomot, nézte, hogy milyen papírjaim vannak és mondta, hogy annyit tud, hogy van mol, otp, richter rv, de a feleségével esze ágában nem jutna bevinni pénzt a tőzsdére és kockáztatni, és kérdezte, ezekkel a noname- vackokkal lehet keresni? mondtam, nem akarok dicsekedni, de megmutatom az a havi nyereségem ha jól emlékszem, kb. 900 ezer volt elhűlt de mondtam neki, tényleg nem lehet tapasztalat nélkül kockáztatni kicsikben, főleg, hogy sok bukta is van ----- vagy kiülés
például azon nagyon nevetett, hogy volt egy olyan kérdés, hogyan jutottam arra az elhatározásra, hogy vegyek az rv-ből és mondtam, a hasamra csaptam azt mondja, ezt nem írhatja be mondtam, de, írja be, mert ez az igazság, és ráadásul egy csomó idejüket elveszi ez a szar rv és az a szar ember
ez a százados Gábor egy nagyon eszes, jóképű fiatal srác volt, és tényleg megköszönte, hogy segítettem neki képbe kerülni, de nem flörtöltünk, csak kedves volt és sokat nevettünk:)
enefiben bent álltam vételen, aztán kihátráltam, jött már egy "okos eladó" 410-re, 5K, szóval majd találják ki nélkülem, ér-e 500-at set-ben bent voltam vételen 69.1-en, így öntötték először rám is, aztán kaptam a 68-as öntéskéből is cig maradt továbbra is borzalom és a rettegés foka:)
Akkor mindketten jól jártunk, én csinos rendőrnőt kaptam - még flörtölt is velem egy kicsit, ő is kérdezgetett ezt-azt, érdekes volt neki ez a tőzsdespekiség - te meg századossal randomoztál :)
hozzám egy százados érkezett előzetes megbeszélés alapján a lakásomra, előtte telefonon egyeztettünk, mikor jó nekem, cserébe megmutattam neki az egész random hétszentséget, mert nem is értette, miről van szó igazából, ő nem az ügyhöz tartozott, csak a tanukihallgatásokba vonták be, ő lakásmaffiás ügyekkel foglalkozott:)
Szia! Én is vettem a héten setet, de én most nem vagyok nagy bizalommal iránta. Ma nem csináltam szinte semmit, csak egyedül a tegnap esti záróban vett MOL-ból sikerült kiszabadulnom nagyon kicsi nyereséggel, de sok pénzemet lefoglalta és szerintem az most egy darabig lefelé fog korrigálni. Annyira unalmas volt a mai nap, hogy a set öntéseket nem is vettem észre. A cig az valami borzalom. 2 óránként van benne kötés. Az enefi ugyan az.
minden esetre eléggé érdekes, hogy felmentették, besunnyog, mint cég a tőzsdére, évekig kaszálja le az embereket és nem lehet rábizonyítani semmit, hiszi a piszi
leves